Uusia maksutapoja - Apple Pay, Google Pay sekä MobilePay
Tiedote: Alarauta Oy:stä Get More Group Oy:ksi

Tiedote: Alarauta Oy:stä Get More Group Oy:ksi

Tiedote: Alarauta Oy:stä Get More Group Oy:ksi

Alarauta Oy on tänään vaihtanut yrityksen nimen Get More Group Oy:ksi. Uusi nimi ja emoyhtiön identiteetti on suunniteltu valjastamaan yrityksen ydinosaaminen oikein ja auttaa tunnistamaan toiminnan niin kansainvälisellä markkinoilla kuin kotimaassa, kuitenkin pysyen yrityksen juurilla. Tarkoituksena on rakentaa selkeä yhteys Get More Groupin palveluiden, tuotteiden ja edustamien brändien välillä. Toimitusjohtaja Juha Kytö kuvailee nimen kertovan paremmin yrityksen arvomaailmasta.


“Haluamme aina tarjota enemmän niin asiakkaille kuin kumppaneillemme kuin sen mitä sopimukseen on kirjoitettu. Sloganimme Get More on pian 10 vuotta vanha ja on luonnollinen valinta uudeksi emoyhtiön nimeksi jolla pystymme toimimaan selkeämmin usean brändin kanssa joista omiamme ovat mm. NBDG, Tyyni, European Pro Tour, Disc Golf Stream sekä Sibbe Disc Golf”.

Get More Group Oy Toimitusjohtaja Juha Kytö European Pro Tour - Turku Open tapahtuman lehdistötilaisuudessa.

Yrityksen nimenvaihdos on osa pidempiaikaista strategiaa, jolla keskitytään entistä vahvemmin yrityksen ydintoimintoihin: tapahtumien järjestämiseen ja koordinointiin sekä mediatuotantoihin. “Haluamme laittaa kaiken panoksen lajin kasvattamiseen Euroopassa ja Suomessa. Rakennamme frisbeegolfista huippu-urheilua upeiden tuotteiden avulla kuten suuret tapahtumat, kiertueet ja laaja mediatuotanto”, Juha Kytö kuvailee.


Sibbe Disc Golfin frisbeegolfrata Joensuun Tilalla Söderkullassa säilyy yrityksen tukitoimintona tarjoten muun muassa tapahtumanäyttämön perinteiselle Tyyni -tapahtumalle sekä jatkuen rakentumista edelläkävijäksi frisbeegolfratojen maailmassa. Frisbeegolftuotteiden vähittäiskauppa NBDG verkkosivuilla ajetaan vähitellen alas eikä varastoa täydennetä. NBDG brändiä tullaan entistä enemmän terävöittämään tapahtumapuolelle.

Myös kaudella 2022 aloitettu pelaajamanagerointiyhteistyö päätetään ja haluamme kiittää pitkään ensin NBDG:n tiimipelaajana pelannutta ja sittemmin managerointiyhteistyönmerkeissä mukana ollutta Olivia Kindstedtiä pitkään jatkuneesta yhteistyöstä. Onnea tuleville vuosille Olivia!