Uusia maksutapoja - Apple Pay, Google Pay sekä MobilePay
Frisbeegolf SM 2024 – vapaaehtoiseksi ilmoittautuminen

Frisbeegolf SM 2024 – vapaaehtoiseksi ilmoittautuminen

Frisbeegolf SM 2024 – vapaaehtoiseksi ilmoittautuminen

Frisbeegolfin avointen luokkien SM-kilpailut järjestetään 4.-7.7.2024 Sibbe Disc Golfissa, Sipoossa. Oletko sinä etsimämme vapaaehtoinen Frisbeegolf SM 2024 -tapahtumaan?

Vuoden 2024 SM-kisojen visiona on olla kotimaan katsotuin frisbeegolftapahtuma kautta aikain. SM-kisojen mediakumppaneita ovat muun muassa Yle ja Disc Golf Network.

Näin merkittävän tapahtuman järjestäminen ei ole mahdollista ilman useita kymmeniä vapaaehtoisia. Nyt sinulla eturivin mahdollisuus olla mukana toteuttamassa kaikkien aikojen katsotuinta frisbeegolftapahtumaa kotimaassa!

Koko tapahtuman tehtävät ajoittuvat aikavälille 28.6.-8.7.2024, mutta mukaan voi tulla myös pienemmiksi pätkiksi omien mahdollisuuksien mukaan. Tarkempia tietoja päivämääristä ja työtehtävistä löydät ilmoittautumislomakkeelta (linkki alhaalla).

Vapaaehtoiset ovat meille korvaamaton voimavara, ja siksi meille vapaaehtoisten viihtyminen tehtävässään on ensisijaisen tärkeää.

Vapaaehtoisille tarjoamme vuorojen pituuden mukaan joko ruokailun, välipalan ja/tai kahvin. Kaikki tapahtuman aikana vähintään kaksi lyhyempää vuoroa tai yhden pidemmän vuoron työskennelleet saavat lisäksi vapaaehtoispaketin.

Ja mikä parasta, pääset seuraamaan huipputason frisbeegolfia eturivin paikoilta!

Jos kiinnostuit vapaaehtoisuudesta vuoden 2024 SM-kisoissa, ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä – tehdään tästä yhdessä koko kesän kohokohta!

Ilmoittautumislomake: https://forms.gle/mLDVt1cCdybqzK5k8

Uutisen kuva on lisensoitu Marika Salmi Photographyltä.