Uusia maksutapoja - Apple Pay, Google Pay sekä MobilePay
Muutoksia NBDG:n tapahtumien maksutavoissa

Muutoksia NBDG:n tapahtumien maksutavoissa

Muutoksia NBDG:n tapahtumien maksutavoissa

Uudistamme NBDG:n tapahtumien osallistumismaksujen maksutapoja 8.2. alkaen.

Uudistuksen isoin muutos koskee MobilePay MyShopin lyhytnumeroa, joka poistuu maksutapojen vaihtoehdoista. MobilePay-maksut eivät suinkaan poistu kokonaan, vaan ne siirretään NBDG:n verkkokaupan alle.

Jatkossa verkkokauppaan sisäänkirjautuneelle asiakkaalle tämä tarkoittaa entistä nopeampaa maksutapahtumaa, koska omia tai kisan tietoja ei tarvitse enää kirjoittaa MobilePay-maksun viestikenttään.

Mikäli asiakas ei halua rekisteröityä verkkokauppaamme, maksun voi suorittaa myös ilman rekisteröitymistä. Tällaisessa tapauksessa asiakkaan tulee kirjoittaa maksajan tiedot vaadittuihin kenttiin ennen MobilePay-maksua. Toisin sanoen tiedot lisätään maksuun lähes samaan tapaan kuin aiemmin lyhytnumeroon maksettaessa.

Uusina maksutapoina otamme samaan aikaan käyttöön myös Google Payn ja Apple Payn. Mikäli asiakkaallamme on tunnukset jompaankumpaan palveluun, maksutapahtuman voi suorittaa vielä MobilePay-maksuakin nopeammin – vain parilla pyyhkäisyllä.

Mobiilimaksutapojen lisäksi verkkokaupassamme toimivat jatkossakin kaikki yleisimmät verkkopankki- ja korttimaksutavat.

Myös suosittu virike- ja liikuntaeduilla maksaminen säilyy tapahtumiemme maksutapavaihtoehdoissa. Liikuntaeduilla maksaminen uudistuu osittain, sillä jatkossa Edenred-maksukortilla maksaminen onnistuu myös verkkokaupassamme, eikä sinun tarvitse enää lähettää erillistä sähköpostia.

Virike- ja liikuntaeduilla maksamisesta voit lukea lisää täältä.

"Näillä muutoksilla pyrimme parantamaan etenkin pelaajien asiakaskokemusta. Muutoksien myötä sekä maksaminen että osallistumismaksujen käsittely nopeutuu merkittävästi. Tuttu lyhytnumerokaan ei katoa tyystin, vaan se tulee säilymään edelleen muun muassa NBDG Ace It -holarijahdin maksutapana face to face -myynnissä", NBDG:n tapahtumakoordinaattori Ville Helenius kommentoi.

Uutisen kuva on lisensoitu Marika Salmi Photographyltä.