DGStore ja The Natural Born Disc Golfer yhdistyvät yhden merkin alle = NBDG. Yhdistimme molempien brändien parhaimmat ominaisuudet ja samalla kehitämme jotakin uutta. Tulet jatkossakin saamaan parhaimmat frisbeegolfvarusteet nopeimmalla ja parhaimmalla toimituksella NBDG kaupasta. Sen lisäksi, saat jatkossakin parhaimmat, elämyksellisimmät ja toivotuimmat kilpailut sekä tapahtumat NBDG:n kautta.

NBDG Events

Kasasimme kaikki suosituimmat kilpailuformaatit sopiviksi paketeiksi. Jatkossa tiedät jo pelkästä kisan nimestä, mitä kilpailulta on odotettavissa. Tulokset tulevat heti, palkinnot maksetaan heti ja järjestelyt toimivat moitteetta.

Esimerkkinä tapahtumakonsepteista NBDG Grand Slam joka on viime vuonna lanseerattu golfkentällä pelattava kiertue. Toisena hyvänä esimerkkinä myös viime vuonna lanseerattu NBDG Amateurs konsepti, joka on yksipäiväinen kilpailu suosituimmille amatööriluokille.

NBDG:n tapahtumien kilpailujohtajina löydät jo ennestäänkin tuttuja nimiä kuten Mikko “Mike” Wikman (eniten Suomessa kilpailuja järjestänyt TD) sekä Juha Kytö (toiseksi eniten kilpailuja Suomessa järjestänyt TD).

DGStoren verkkokaupan tunnukset, lahjakortit, bonuspisteet yms.

Kaikki DGStoren verkkokaupassa olleet tunnukset, lahjakortit, bonuspisteet ja muut mitä mieleen tulee, toimivat normaalisti. Salasanasi ja tunnuksesi on sama kuin DGStoren verkkokaupassa.

Itse NBDG verkkokaupan hiominen on vielä kesken ja esimerkiksi tilausten ohessa tulevat sähköpostit voivat olla muodoltaan välillä hassujakin. Tuotteet saat kuitenkin yhtä salamannopeasti kuin ennenkin.

Natural Born Disc Golfer

NBDG on dynaaminen lajivaikuttaja joka järjestää frisbeegolfin parissa erilaisia tapahtumia ja kilpailuja aina pienistä illanvietoista monipäiväisiin, massatapahtumiin. NBDG on perheyritys, joka työllistää lajin harrastajia sekä tarjoaa monelle harrastajalle mahdollisuuden sponsoroinnin kautta.

Missio – Tehdä maailmasta parempi paikka frisbeegolfin avulla.

Frisbeegolf on liikuntamuoto kaikenkuntoisille ihmisille ja frisbeegolf edistää kansanterveyttä niin fyysisesti kuin henkisestikin. Frisbeegolfia pelaamalla kävelet huomaamattomasti useamman kilometrin lenkin ja ajatukset on poissa niin tylsästä kuin stressaavastakin työpaikasta sekä muusta elämästä.

 

Visio – unelmia ja elämyksiä.

Perheyrityksen visiona on toteuttaa unelmia; unelma siitä että saa leipänsä lajin parista, sekä tarjota samaa unelmaa myös muille harrastajille. Tuemme aktiivisesti niin kilpapelaajia kuin lajin aktiiveita, sekä tietysti myös seuroja. Kaikki he tekevät tästä lajista sellaisen kuin se on; elämyksen.

Visionamme on myös tarjota parhaimmat elämykset frisbeegolfin parissa mitä voit saada.

 

Strategia ja arvot – Rehellisyys, auttaminen ja yhteistyö.

Arvostamme rehellistä ja luottamuksellista suhdetta asiakkaidemme kanssa. Autamme parhaamme mukaan sekä teemme yhteistyötä niin asiakkaiden kuin kumppaneidemme kanssa.

Tarjoamme aina enemmän kuin lupaamme, näin sinä saat aina enemmän (Get More).

 

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tapahtumiimme sekä tietysti verkkokauppaamme! Rakkaudesta lajiin!

 

Juha600x600

Juha Kytö
Toimitusjohtaja / osakas
juha@nbdg.fi

Terhi600x600Terhi Kytö
Osakas
terhi@nbdg.fi

Mikko “Mike” Wikman
Event Manager
050 305 9950
mike@nbdg.fi

Marika Salmi
Team Manager
marika@nbdg.fi