NBDG Junior Program was a success. Program extended for 2020

Powergrip tukee junioreita kaudella 2022

Powergrip tukee junioreita kaudella 2022

Amerikan valloitukseen kaudella 2022 lähtevä frisbeegolfin kaikkia mahdollisia tarvikkeita myyvä Powergrip haluaa panostaa myös kotimaan tulevaisuuteen ryhtymällä NBDG Junior Program -hankkeen kumppaniksi.


Junior Program -hankkeeseen kuuluu NBDG:n järjestämiä SFL:n/PDGA:n alaisia kilpailuja sekä kaikille avoimia, ns. lisenssivapaita kilpailuja. 

NBDG:n toimitusjohtaja Juha Kytö koostaa Junior Programin mission seuraavasti:
"Hankkeen tarkoituksena on kannustaa nuoria frisbeegolfaajia kehittämään harrastustaan kohti kilpaurheilua, laskemalla harrastamisen kustannuksia ja madaltamalla kynnystä osallistua virallisiin frisbeegolfkilpailuihin ja sitouttaa harrastajia entistä syvemmälle frisbeegolfiin. Hanke yhdistää monet eri tekijät tukemaan lasten ja nuorten liikuntaa ja on ilo jakaa sama visio Powergripin kaltaisen toimijan kanssa."


Käytännössä Powergrip mahdollistaa satojen juniori-ikäisten frisbeegolfin harrastajien pääsyn yli sataan NBDG Eventsin järjestämään tapahtumaan ilman osallistumismaksua.


“Frisbeegolf on ollut pitkään aikuisten miesten urheilulaji. On hienoa, että myös lapset ja nuoret ovat viime vuosina löytäneet lajin pariin. Frisbeegolf sopii kaikille, mutta sen harrastamista on helpotettava entisestään. Haluamme sponsoroinnissamme tukea tätä kehitystä.

” – Powergripin toimitusjohtaja Erno Väyrynen

Kuva: Spin18 Oy, Eino Ansio.
EUROPEAN PRO TOUR

Powergrip on mukana myös European Pro Tourin kumppanina. Lue julkaisu EPT-sivustolla.Linkit

PowergripNBDG