Olivia Kindstedt aims for Professional Disc Golf career

Olivia Kindstedt tähtää frisbeegolfammattilaiseksi

Olivia Kindstedt tähtää frisbeegolfammattilaiseksi

Olivia Kindstedt on frisbeegolfin nousevia junioritähtiä, jonka tähtäimessä on ura lukion jälkeen frisbeegolfammattilaisena. Keskustelut laajemmasta yhteistyöstä Olivian frisbeegolfuran tukemiseksi käynnistyivät syksyn 2021 aikana.

Kaksinkertaisen junioreiden Suomen mestarin tavoitteena on ensi kaudella nousta podiumille ja haastaa Suomen naisten kärkipelaajat. Jatkossa tavoitellaan maailman kärkeä ja sen saavuttamiseksi managerointi tulee olemaan keskeisessä roolissa, jotta Olivia voi keskittyä urheilemiseen ja muut asiat kuten yhteistyökumppanuudet ja paperihommat hoituvat managerin kautta.


Olivia Suomen kansallisella ammattilaiskiertueella 2021 - Kuva: Marika Salmi

 

“Manageroinnin tavoitteena on tukea pelaajia ja mahdollistaa ammattimainen harjoittelu ja kilpaileminen yhteistyökumppaneiden tuella. Kumppaniverkostojen ja ammattitaidon avulla pelaajat voivat keskittyä olennaiseen eli harjoitteluun sekä kilpailemiseen” kiteyttää Olivian manageri Terhi Kytö.


Osana NBDG:n pitkäaikaista strategiaa huippufrisbeegolfin kasvattamiseksi NBDG käynnistää urheilija manageroinnin nimellä Get More Management, jossa hyödynnetään yrityksessä olevia assetteja kuten mediaa, markkinointia ja kumppanuusneuvotteluja.

Urheilijoiden manageroinnista vastaa Terhi Kytö (OTM, Master of Sport Sciences), jonka koulutus ja kokemus urheilu- ja yritysmaailmasta antaa hyvää pohjaa yhteistyölle. “On hienoa päästä mukaan kehittämään frisbeegolfista ammattiurheilua ja erityisesti nuoren urheilijan tukeminen innostaa ja motivoi”, Terhi kiteyttää. Terhi on valittu myös Vierumäellä toteutettavaan urheilumanagerikoulutukseen.


Olivia sijoittui kolmanneksi Tyyni 2021 -tapahtumassa joka on Euroopan suurin frisbeegolftapahtuma. Kuva: Marika Salmi

 

 Seuraa Oliviaa Instagramissa: @kindstedtolivia

 Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä Olivian kanssa tai haluat lisätietoa managerointiohjelmasta olethan yhteydessä terhi@nbdg.fi.