The collaboration between Kotipizza and NBDG is a shot “Worth of a Slice”

Kotipizzan ja NBDG:n yhteistyö on slaissin arvoinen suoritus

Kotipizzan ja NBDG:n yhteistyö on slaissin arvoinen suoritus

Kaudella 2021 frisbeegolfin kilpailuvideoilla katsojille tuli tutuksi huippusuorituksista näytetyt Kotipizza hidastukset “Slaissin arvoisina suorituksina”, joka sanontana muodostui ilmiöksi lajin harrastajien keskuuteen. Miksi Kotipizza ryhtyi frisbeegolfin kumppaniksi?


Frisbeegolf on todella vahvassa kasvussa ja sitä voi harrastaa monella tapaa; ihan kevyesti ulkoliikuntana tai vaikka totisemmin kilpaillen. Frisbeegolfissa lähes kuka tahansa voi päästä kohtuulliselle tasolle melko nopeastikin ja se on matalan kynnyksen laji, joka sopii kaikilla ja jonka aloittaminen on helppoa. Näistä syistä Kotipizzalle on tärkeää saada olla mukana frisbeegolfissa.


“Fribaaminen on kaikille mahdollista, helppo aloittaa ja se on matalan kynnyksen tekemistä.” – Kotipizzan markkinointijohtaja Rainer Lindqvist
Kotipizza tunnisti myös frisbeegolfin potentiaalin sekä yhteneväisyyden heidän tuotteisiinsa ja palveluihinsa. Lisäksi kun kohderyhmäkin osui kohdalleen niin päätös yhteistyön aloittamisesta oli helppo tehdä.

Poimintoja pilottikaudelta

  • Kotipizzan “Slaissin arvoinen suoritus” sanonnalla viitataan kilpailuvideoiden huippusuoritusten hidastuksiin ja se on löytänyt paikkansa lajin vakiosanastossa.

  • Kotipizza alkuspottia “Kotikatsomon eväät tarjoaa Kotipizza” on katsottu tähän mennessä yli 2,5 miljoonaa kertaa yli sadan kilpailuvideon alussa.

  • Kotipizzan spottimainoksien sanoma on tavoittanut yli miljoona katselukertaa.

Kauden 2021 kilpailuvideoilla nähtiin yli 100 Slaissin arvoista suoritusta ja niitä on katsottu yli miljoona kertaa usealla toistolla.


 

Kotipizzan spottimainoksien esimerkit: Ylämummo ja Huuhkana.


Kausi 2022

Erinomaisesti onnistuneen pilottikauden jälkeen Kotipizza ja NBDG laajentavat yhteistyötä.

Kilpailuvideoilta tuttujen Slaissin arvoisten suoritusten lisäksi tulevalla kaudella nähdään myös täysin erillinen Kotipizzan Slaissi Kiertue, jossa lajin huippupelaajat jahtaavat väylävoittoja pelaamalla huippusuorituksiin kannustavaa väyläkohtaista skins-pelimuotoa.

Kotipizzan Slaissi Kiertueen viisi osakilpailua kuvataan videosarjaksi, jonka jaksot julkaistaan kesän 2022 aikana Disc Golf Streamin maksuttomalle YouTube-kanavalle.

Lisäksi kaudella 2022 Kotipizza haluaa tukea nuorten kilpailutoimintaa NBDG Junior Program kumppanina sekä tuo maukkaat slaissit myös yli sataan NBDG Events tapahtumaan.


LINKIT

KotipizzaNBDG

LinkedIn: NBDG Natural Born Disc Golfer https://www.linkedin.com/company/nbdg-natural-born-disc-golfer