New Finnish disc golf equipment manufacturer Exel Discs and NBDG begin a partnership in 2022

Tuore, suomalainen frisbeegolf välinevalmistaja Exel Discs ja NBDG aloittivat yhteistyön kaudella 2022

Tuore, suomalainen frisbeegolf välinevalmistaja Exel Discs ja NBDG aloittivat yhteistyön kaudella 2022

Brand Manager Janne Kaakinen Exel Discsiltä kommentoi:

“Uutena välinevalmistajana meille on tärkeää päästä heti mahdollisimman lähelle frisbeegolfin harrastajia ja tuoda brändiämme tutuksi. Olemme jo tänä vuonna partnerina European Pro Tourilla, jossa pelataan Euroopan korkeatasoisinta frisbeegolfia. NBDG on yksi maailman kokeneimpia kilpailun järjestäjiä, joten yhteistyö tuntui luonnolliselta. Molemmilla osapuolilla on tahto kasvattaa lajia ja viedä sitä ammattimaisempaan suuntaan. EPT on myös loistava alusta tuoda esiin tiimimme pelaajia.

Lisäksi NBDG järjestää ammattilaisille suunnatun Exel Open -kilpailun 2.-3.7. upealla Västerbyn radalla yhteistyössä Ekenäs IF Discgolfin kanssa. Kilpailuun on tuotu palkintopottiin lisärahaa ja viikonloppu Raaseporissa onkin monen huippuheittäjän kilpailukalenterissa jo ensimmäisenä vuonna.”

NBDG:n kumppanuusvastaava Lasse Sariola kommentoi:

“Olemme erittäin innoissamme, että pääsemme tekemään yhteistyötä uuden suomalaisen valmistajan kanssa. Exel Discsin ammattimainen ote ja suunnitelmallisuus sekä taustalla olevat resurssit tekivät vaikutuksen heti ensitapaamisella. Molemmilla osapuolilla on samankaltainen visio lajin tulevaisuudesta ja autamme kumppaniamme saavuttamaan tavoitteensa. Exelin tuotteet ovat osoittautuneet laadukkaiksi ja olemme ottaneet uuden valmistajan tuotteet suurella ylpeydellä myyntiin”

Mikä on Exel?

Exel perustettiin vuonna 1960, kun kolme kemistiä alkoi valmistamaan sähkönalleja räjähteisiin. Yhtiön nimi muodostuu sanoista explosive electronics (suomeksi räjähtävää elektroniikkaa). Exel aloitti urheiluvälineiden valmistuksen 1970-luvulla valmistamalla maastohiihtosauvoja ja siitä saakka Exel on kuulunut Suomen tunnetuimpiin urheiluvälinevalmistajiin. Exel tunnetaan uraauurtavasta työstään ja monia urheilulajeja mullistaneista keksinnöistään.

Exel yhdistää innovatiivisen teknologian ja käytännöllisen muotoilun luodakseen vertaansa vailla olevia tuotteita. Jatkuvan tuotekehityksen avulla varmistetaan korkean tason asiakastyytyväisyys.

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä NBDG:n kanssa? Ota yhteyttä: sales@nbdg.fi

Seuraa meitä somessa!

Exel:

www.exelsports.com

https://www.instagram.com/exeldiscs/

NBDG:

https://nbdg.fi

https://www.instagram.com/naturalborndiscgolfer/?hl=fi

https://www.facebook.com/naturalborndiscgolfer/