ZÜCA joins European Pro Tour

ZÜCA kuljettaa Eurooppalaista frisbeegolfia kohti kasvua

ZÜCA kuljettaa Eurooppalaista frisbeegolfia kohti kasvua

Maailman parhaat frisbeegolfin kiekkokärryt valmistaa ZÜCA ja he ovat olleet mukana lajin kasvussa USA:ssa. Nyt ZÜCA tuo kasvua Eurooppaan tulemalla European Pro Touria.


European Pro Tour on eurooppalaisten frisbeegolf tapahtumien korkein taso. European Pro Tourin ensisijainen missio on luoda lajin parhaille pelaajille alusta, jossa he voivat näyttää taitojaan ja palvella faneja, jotka voivat seurata suosikki urheilijoitaan. Tourin kuuluu viisi tapahtumaa neljässä eri maassa ja yksi all stars tapahtuma Espanjassa.


“Frisbeegolfin suosio kasvaa päivä päivältä ja rakastamme tehdä töitä niin pelaajien kuin kilpailuiden järjestäjienkin kanssa.”, sanoo ZÜCA:n toimitusjohtaja Bruce Kinnee


Kuva: Bruce Kinnee, ZÜCA:n toimitusjohtaja


Bruce jatkaa kertomalla, että NBDG ja monet muut tekevät valtavasti töitä viedäkseen lajia eteenpäin. “Olemme erittäin innoissamme voidessamme tukea eurooppalaista frisbeegolfia ja työskentely NBDG:n kanssa on meille erinomainen mahdollisuus jakaa innostuksemme frisbeegolfia kohtaan. Meidän euroopan jakelupaikka Rotterdamissa tarjoaa pohjan tehokkaalle tuelle paikallisille markkinoille. Katsomme tulevaan ja haluamme auttaa lajia kasvamaan ja olemme ylpeydellä NBDG:n kumppani vuonna 2022 ja sen jälkeen.”ZÜCAn taustatarina

ZÜCA on aloittanut kärryjen valmistamisen vuonna 2004 ja alkoi vuonna 2013 keskittyä frisbeegolfiin tarkoitettuihin kiekkokärryihin. Alusta asti he ovat keskittyneet luomaan toimivan ja uutta luovan tuotteen lajin harrastajan tarpeisiin. 

Nykyään ZÜCAlla on 8 erilaista kiekkokärryä lisävarusteineen ja se uudistaa frisbeegolfaajien tavan kuljettaa välineitään. Kärryn käyttö vähentää fyysistä kuormitusta mahdollistaen myös istuimen. 

Vuosien aikana ZÜCAn tuotteita on kehitetty yhteistyössä useiden alan muiden toimijoiden kanssa, jotta on löydetty parhaat keinot vastata käyttäjien tarpeisiin mahdollisimman kattavasti. 

Tutustu kiekkokärryihin lisää alla olevien linkkien kautta..


Linkit:

Züca EuropeNBDG

LinkedIn: NBDG Natural Born Disc Golfer https://www.linkedin.com/company/nbdg-natural-born-disc-golfer