UKK

Katso tästä useimmin kysytyt kysymykset. Jos tarvitset edelleen apua, ota meihin yhteyttä osoitteessa:
Yleiset kysymykset: hello@nbdg.fi
Tapahtumat: events@nbdg.fi
Kumppanuudet ja mainonta: sales@nbdg.fi

Tapahtumat

Mitkä ovat NBDG-tapahtumien maksuvaihtoehdot?

Riippuu tapahtumasta. Suurimman osan tapahtumistamme voit maksaa sisäänpääsymaksun verkkokaupassamme tunnetuimmilla pankki-/luottokorteilla ja muilla tunnetuilla suomalaisilla maksutavoilla, kuten Mobilepay ja Smartum/ePassi.

Tapahtumakohtaiset maksuvaihtoehdot ilmoitetaan aina tapahtuman verkkosivuilla (Disc Golf Metrix ja/tai Disc Golf Scene ja/tai omat nettisivut).

Haluaisin osallistua NBDG-tapahtumiin. Mistä löydän kaikki tulossa olevat turnaukset?
Löydät kaikki turnaukset NBDG Event Calenderista ja Disc Golf Metrixistä.

Ilmoittauduin NBDG-tapahtumaan. Kuinka voin maksaa osallistumismaksuni?
Kaikki mahdolliset maksutavat löydät Metrixin infosivulta.

En voi osallistua NBDG-tapahtumaan. Mitä teen?
Ilmoita peruutuksestasi aina sähköpostitse mainitulle yhteyshenkilölle. Älä poista rekisteröintiäsi itse. Löydät yhteyshenkilön sähköpostiosoitteen Metrixin tietosivulta.

Joudun perumaan ilmoittautumiseni tapahtumaan. Saanko rahani takaisin?
Löydät kaiken kilpailun palautusehdoista Metrixistä tapahtumakohtaisesti.

Milloin PDGA ratingit kisasta X julkaistaan?
Niin pian kuin mahdollista.

Olen juniori-ikäinen pelaaja. Voinko pelata NBDG-tapahtumissa ilmaiseksi?
Suurin osa NBDG:n omista tapahtumista on junioreille ilmaisia. Tarkista ajantasaiset tiedot NBDG Junior Program -sivulta.

Voitin NBDG-tapahtumasta lahjakortin, mutta en ole saanut sitä. Mitä tehdä?
Jos olet täyttänyt palkintotietolomakkeen, etkä vieläkään näe lahjakorttiasi sähköpostissasi, tarkista roskapostisi jne. Ota tarvittaessa yhteyttä events@nbdg.fi

Olen 15-vuotias, mutta täytän tänä vuonna 16. Voinko osallistua MJ15-divisioonaan?
Valitettavasti et voi. Pelaajan PDGA-ikä määräytyy syntymävuoden, ei syntymäajan perusteella.

Milloin ja miten rahapalkinnot maksetaan NBDG-tapahtumissa?
Maksamme käteispalkinnot PayPal-maksujärjestelmällä. Rahapalkinnot maksetaan viimeistään tapahtumaa seuraavana keskiviikkona, ellei toisin ilmoiteta. NBDG:lle on myönnetty PDGA-vapautus tälle maksujärjestelylle vuodelle 2022.

Haluamme järjestää frisbeegolftapahtuman omalle radallemme. Keneen otan yhteyttä?
Lähetä sähköpostia osoitteeseen events@nbdg.fi ja kerro meille toiveesi.

Haluaisin pelata ystävieni kanssa samassa ryhmässä. Onko tämä mahdollista?
PDGA-kilpailuissa (mukaan lukien liigat) ryhmät muodostetaan PDGA-sääntöjen mukaisesti. Ensimmäiselle kierrokselle ryhmät arvotaan sarjoittain ja seuraavilla kierroksilla ryhmät muodostetaan tulosten mukaan. Ryhmätoiveita ei siis voida toteuttaa PDGA-kilpailuissa.

Maksoin osallistumismaksuni urheilueduilla. Voinko saada maksuni takaisin?
Valitettavasti urheiluetuilla maksettuja osallistumismaksuja ei palauteta.

Mitä NBDG-tapahtumiin osallistuminen vaatii?
PDGA-kilpailuihin osallistuminen edellyttää SFL-kilpailulisenssiä. Se itsessään sisältää PDGA-jäsenyyden ja edellyttää näin ollen klubin jäsenyyttä. PDGA-liigat ja nelinpelit eivät vaadi lisenssiä tai jäsenyyttä.

NBDG Store

Etsimääni kiekkoa ei ole varastossa tai en löydä sitä nettisivuilta, milloin saatte sen?
Emme enää päivitä varastoamme. Löytääksesi suosikkikiekkosi, yritä ottaa yhteyttä kiekkovalmistajaan saadaksesi lisätietoja jälleenmyyjistä.

Minulla on lahjakortti, mitä teen sillä?
Voit edelleen käyttää lahjakorttia useiden tapahtumien osallistumismaksuihin. Lahjakortit ovat käyttökelpoisia lähes kaikkiin NBDG:n järjestämiin tapahtumiin.

Entä kanta-asiakasjärjestelmä?
Palkintojärjestelmä päättyy vuoden 2022 lopussa.

Kumppanuudet ja mainonta

Haluaisin mainostaa videoissanne, mitä tehdä?
Meillä on useita erilaisia videotuotantoja, joissa voimme tuoda brändisi koko frisbeegolfyhteisön ulottuville maailmanlaajuisesti.

On olemassa monia tapoja ottaa yhteyttä yleisöön joko räätälöityjen mediatuotannon ja markkinointikampanjoiden avulla perinteisempää videomainontaa varten. Tuotantomme sisältää vlogeja, turnauksia ja muita frisbeegolfiin liittyviä videoita suorista lähetyksistä jälkituotantoon ja niissä kaikissa on erinomaiset mahdollisuudet saada brändisi frisbeegolfmarkkinoille!

Ota yhteyttä sales@nbdg.fi saadaksesi lisätietoja!

Haluaisin järjestää frisbeegolftapahtuman yhteistyössä NBDG:n kanssa. Miten minun pitäisi edetä?
Loistavaa! Lähetä viesti osoitteeseen sales@nbdg.fi. Järjestämme vuosittain yli 200 tapahtumaa Suomessa ja ulkomailla. Voit olla varma, että kanssamme tapahtumasi on hyvissä ja ammattitaitoisissa käsissä.

Kenet tavoitan frisbeegolftapahtumien ja mediatuotannon kautta?
Suurin frisbeegolfin kohdeyleisö on 18-44-vuotiaat miespelaajat. Lisäksi naispelaajat ja erityisesti junioripelaajat ovat nousussa. Suomessa on satoja tuhansia frisbeegolfin harrastajia.

Missä voin katsoa videoitanne?

Tuotoksemme julkaistaan YouTubessa Disc Golf Stream -kanavalla. Lisäksi American Gatekeeper Media julkaisee videoitamme omalla kanavallaan englanninkielisillä kommenteilla. Voit seurata suoria lähetyksiä YouTubesta tai DGS-sovelluksen kautta.

Yritys, jossa työskentelen, on kiinnostunut frisbeegolfista. Järjestättekö yritystapahtumia tai virkistyspäiviä?

Tietysti! Järjestämme yrityksille frisbeegolfiin liittyviä toimintapäiviä. Sipoossa hallinnoimme yhtä Suomen hienoimmista frisbeegolfkentistä. Paikan päällä on erilaisia tiloja, kuten ravintola-, kokous- ja majoituspalvelut. Suomessa on yli 830 frisbeegolfkenttää, joten voimme järjestää tapahtumia myös valtakunnallisesti.

Frisbeegolf on matalan kynnyksen harrastus, joten vaikka et olisi sitä ennen ollenkaan kokeillut, saat tapahtumasta mahtavia elämyksiä.

Lisäksi tarjoamme yrityksesi henkilökunnalle myös frisbeegolf-koulutuksia ammattivalmentajien toimesta. Järjestämme yritysliigoja, joissa yritykset voivat kilpailla keskenään, tai voimme järjestää PDGA:n hyväksymän kilpailun juuri sinulle.