Seuroille

 

Teemme monipuolista yhteistyötä frisbeegolfseurojen kanssa. Etuja sopimusseuroille ja niiden jäsenille:

  • alennus verkkokauppaamme

  • apua ja tukea kilpailuiden ja tapahtumien järjestämiseen

 

TUKENASI KILPAILUN JA TAPAHTUMAN JÄRJESTÄMISESSÄ 

Moni frisbeegolfseura haluaisi enemmän kisoja kotiradalleen. Seura-aktiiveilla ei ole aikaa järjestelyille tai seurassa ei ole tarpeeksi aktiivisia jäseniä vetämään kisoja. Huvittaisi ehkä kokeilla kilpailuiden järjestämistä, mutta ei ole vielä tarpeeksi kokemusta kokonaisuuden pyörittämiseen. Aktiiviset jäsenet haluaisivat itsekin osallistua kilpailuihin ilman järjestelyiden tuomaa painetta. Tuttuja ongelmia monessa seurassa.

Olemme jo useamman vuoden ajan järjestäneet kilpailuja yhteistyössä seurojen kanssa eri puolilla Suomea. Olemme PDGA-kilpailuiden määrällä mitattuna Suomen ja Euroopan kokenein kisajärjestäjä ja liikutamme kymmeniä tuhansia ihmisiä vuosittain.


Euroopan suurin frisbeegolftapahtuma Tyyni kerää vuosittain kasaan yli 1000 samanaikaista frisbeegolfharrastajaa ja -kilpailijaa viikoksi kilpailemaan keskenään.


SELKEÄT KOKONAISUUDET

Kokeneet ammattilaisemme toteuttavat tapahtumat tiettyjen konseptien mukaisesti. Konseptit mahdollistavat sen, että niin yhteistyöseurat kuin kilpailuun osallistuvat tietävät etukäteen mitä saavat ja voivat luottaa laadukkaaseen toteutukseen.


KILPAILUKONSEPTIMME SISÄLTÄVÄT:

  • ammattitaitoisen henkilökunnan
  • kaiken kilpailun operointiin liittyvän (alkuvalmistelut, hakemus, sanktiointi, pelaajakokoukset, tulospalvelu, palkinnot, TD-raportti)
  • tapahtuman markkinoinnin NBDG:n kanavissa
  • vastaamme lisäksi veroista, maksuliikennekuluista, palkinnoista, tulosteista sekä muista pienistä ja suuremmistakin huomaamattomista kuluista


SEURAN VASTUULLA ON:

  • radan valmistelu kisakuntoon ja mahdollisen huolto- tai toimistotilan antaminen käyttöön kilpailun ajaksi


MITÄ SEURA SAA KILPAILUSTA?

  • seura saa osuuden osallistumismaksuista
  • seuran jäsenet pääsevät pelaamaan ilman järjestelyiden aiheuttamaa kiirettä
  • voimme halutessanne tehdä kisajärjestelystä koulutuksen seuran aktiiveille kilpailun järjestämisen yhteydessä, jolloin saatte hyvät eväät järjestää seuraavan kilpailun omatoimisesti

Jos kiinnostuit helpommasta kisajärjestelystä tai haluat, että tulemme järjestämään kilpailun kotiradallanne, ota yhteyttä sähköpostitse events@nbdg.fi, niin katsotaan, miten voimme auttaa!


MITEN PÄÄSTÄSOPIMUSSEURAKSI?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus asiakaspalveluumme hello@nbdg.fi, jossa kerrot lyhyesti seuranne toiminnasta sekä yhteyshenkilönne tiedot. Edellytämme, että seuran toiminta on vakiintunutta ja järjestynyttä (rekisteröity yhdistys) ja että seuraeduista tiedotetaan jäsenille aktiivisesti esimerkiksi seuran kotisivujen kautta.

Kun olemme hyväksyneet seuranne sopimusseuraksi, aktivoimme jäsenedut seuranne jäsenille.