Sain vähän aikaa sitten kysymyksen “mitä sä oikein teet päivisin?”. No mitä mun päivään kuuluu? Katsotaanpa, tässä yks mun melko tavallinen sunnuntaipäivä näin talvella.

 

Sunnuntai 7.1.

Aamu alkoi ns. luonnollisella herätyksellä kun 2v tyttäremme Tii heräsi ja kiipesi sänkyyn katsomaan Ryhmä Hau -sarjaa pädistä. Missään muuallahan tätä ei tietenkään näe. Poikkeuksellisen pitkät unet oli takana, sillä kello tikitteli vasta puoli kahdeksaa ja illallakin oli päässyt aikaisin nukkumaan jo klo 23 aikoihin.

 

Aamupalan käytin kuten lähes jokaisen aamupalan, pitämällä sen päivän yleensä ainoan nollailuhetken eli selaamalla uutisia, 9gagia ja muuta turhaa.

 

Kello 9.30

Tii ja Terhi lähtivät Sipoon kunnan järjestämään Liikuntapeuhulaan joka on erään sortin puuhakerho lapsille, trampoliinia, temppurataa yms. Tämä tarkoittaa siis että itselläni on nyt pari tuntia hyvää aikaa tehdä töitä ja ehkä käydä testaamassa uusia kiekkoja.

 

Iso teekuppi eteen ja sähköpostin kimppuun ensimmäisenä. Vastailut pikaisimpiin viesteihin ja eteenpäin. Tyyni -ilmoittautumiset esille ja tarkastamaan maksuja. Homma näyttää hyvältä. Sibbessä pelataan elokuussa myös EuroTourin osakilpailu joten sitäkin hiukan piti suunnitella, mitä pelataan ja millä aikatauluilla. Tässä ei tällä kertaa nyt päässyt eteenpäin, logo saatiin AD:lta ja vähän sen ympärille pitäisi rakentaa grafiikoita eri nettisivuja ja some-alustoja varten.

 

 

Olin aikaisemmin julkaissut Trilogy Mystery Box DGStore -edition arvonnan omalla Facebook -sivullani (käy tykkäämässä jos et tykkää vielä!) ja arvonta oli tälle päivälle päivätty. Lyhyt live-video jossa arvonta maaliin ja takaisin to do -listalle.

 

Ihan vielä ei viitsinyt ulos lähteä (vihaan kylmyyttä) joten tähän hetkeen oli hyvä muotoilla jälleen uusi Tyyni -kisan haastattelu joka oli jo muutamankin päivän majaillut sähköpostissa. Hyvä haastattelusarja pelaajista jotka kisasivat ensimmäisen PDGA kisansa vuoden 2017 Tyynessä on nyt maalissa. Pidin paljon tästä ideasta tuoda erityisesti ensikertalaisten kokemuksia esille, varsinkin kun jokainen vastaajista oli todella tyytyväinen tapahtumaan (ja löytynee listoilta myös 2018!).

 

Sitten lämmintä päälle ja hiukan ulkoilua. Samalla kun matkasin pakkaamaan DGStoren tilauksia, kävin testaamassa Sibben radalla hiukan uusia kiekkojani, Lucid Marshalia ja Lucid Deputya. Muutama lyhyt väylä löytyy suoraan kotiovelta eli varsin mainio hetki testata varsinkin puttereita. Molemmat olivat juuri sitä mitä odotinkin ja painuvat bägiin. En muuten pidä yhtään kylmästä, en yhtään. -2 astetta ulkona ja hyi hyi. Ehdinkö jo mainita asiasta? No ei tee pahitteeksi mainita toistekin.

 

Tilausten pakkaamisessa menikin pieni tovi, kun edellisenä iltana kauppaan naputellut Lucid Deputyt sekä Paige Piercen nimmarikiekot oli menny kuin kuumille kiville. Varsinkin kun samalla sai vielä taistella viimeisiä vetävän tietokoneen kanssa (tai sitten siitä voisi vaikka pölyt imuroida sisältä tai tehdä jotain muuta poppakonsteja).

 

Kello 13:00

Terhi ja Tii oli jo takaisin ja kävimme vielä yhdessäkin vähän pihalla “neppailemassa” uusien kiekkojen kera. Tästä sitten aina kuuteen asti vietin Tiin kanssa aikaa samalla kun Terhi kävi tekemässä työvuoron Villa Sibbessä. Päivän parhaita hetkiä.

 

Kello 18:00

Suomen frisbeegolfliiton hallituksen kokous Skypen välityksellä. Olimme viime viikolla kahden päivän ajan haastatellut hakijoita uudeksi toiminnanjohtajaksi ja nyt olisi tarkoitus tehdä valintoja. Odotettavissa ei ollut lyhyin kokous sillä uuden toiminnanjohtajan valinta osoittautui todella haastavaksi, sillä hakijoita oli paljon ja taso oli todella kova.

Parin tunnin kokoustamisen jälkeen pääsin pois linjoilta ja ehdin vielä laittamaan Tiin nukkumaan. Tunnin taistelun jälkeen, takaisin koneelle vielä viimeistelemään työasioita ja “nollaamaan”.

 

Tyyni -ilmoittautumisia näytti olevan 194 kappaletta (!) ja taas sai merkkailla lisää maksuja maksetuksi. Tuosta maksamattomat sekä villit kortit pois, tekee 148 ulkomaalaista pelaaja ilmoittautuneena. Melkoinen lukema.

 

Kello on nyt 23:10 ja kuuntelen vielä Disc Golf Show:n live-lähetystä jossa ystäväni Dean on vieraana, kertomassa fribaelämästä.

 

Tässä oli siis yks mun päivä. Aika tavallinen, joskin tällä kertaa oli ehkäpä keskiarvoa vähemmän töitä, kuten yleensä viikonloppuisin on (mutta ei kuitenkaan mikään vapaapäivä). Tehdäänpä myöhemmin uusiksi 😉