Legendaarinen ostokiiman täyttämä viikonloppu on taas edessä kun Black Friday ja sen jatko viikonlopun yli tulee tänä perjantaina. Tunnetusti tämä perjantai on joka paikassa täynnä mahtavia ja vähemmän mahtavia tarjouksia ja tottahan toki meidän DGStoressakin täytyy perinteitä kunnioittaa.

Jälleen kerran, alkuvalmistelut on tehty ja yksittäisiä tarjouksia on jonossa iso liuta.  Harvoin meillä hommat täällä pissii, mutta tämä viikonloppu voi tehdä tepposet joten siihen on hyvä valmistautua myös ruudun siellä päässä, varsinkin jos meinaat saada parhaimmat tarjoukset itsellesi.

Eikä tuleva viikonloppu tietenkään lopu vain mustaan viikonloppuun vaan torstaina julkaistaan myös Tyyni 2018 -kisan fundraiser kiekot. Edellisen kisan kiekot on edelleen DGStoren eniten myydyin kiekko joten lienee luvassa melkoista postipakettien tekemistä ja kasaamista täällä kaupan puolella sekä kilvan F5 nappulan hakkaamista asiakkaiden päässä.

Viimeksi ei hoksattu varata kiekkoja tarpeeksi ja loppuivat nopeasti, mutta tällä kertaa toivon mukaan niitä riittää kaikille. Suosio voi yllättää, ja tästä syystä kannattaakin tilaus tehdä välittömästi kiekkojen julkaisun aikaan torstaina 23.11. kello 12:00. Jotta tämä ei mene ohi, voit mennä haluamasi kiekon tuotteeseen ja tilata itsellesi sähköpostimuistutuksen kun tuote on myynnissä. Katso vaikka tästä: https://dgstore.fi/?s=tyyni&post_type=product

Jotta kaikella on oikeasti mahdollisuus mennä hiukan pieleen, torstaina tulee myyntiin myös Trilogy Mystery Box.

Tällä kertaa jätimme Yllätyspussin sivuun ja hioimme muutamasta Trilogy boksista oman DGStore editionin johon niitä herkkuja piiloteltiin. Paketteihin on sujahtanut mm. prototyyppi-Ahtia, prototyyppi-Sheriffiä, tietysti NBDG kiekkoja, Huk Lab -kiekkoja ja ehkäpä kermaisimpana mansikkana kakussa, kaksi erää Ricky Wysocki kiekkoja. Yhdessä sarjassa on 5 erilaista Burst ja DecoDye -kiekkoa itsensä mestarin nimikirjoituksilla! Ihan perusmuodossaankin nuo boksit oli varsin mukavia, jokaisessa on aina vähintään 5 kiekkoa ja lisäksi on luvassa melkoisia yllätyksiä kuten ilmaisia osallistumisia Tyyni -kilpailuun!

Torstaina julkaistaan myös hyvin rajoitettu erä erilaisia Trident -kiekkoja. Sen lisäksi että tässä on käytetty uutta TODELLA hyvännäköistä sekä tuntuista Burst -tekniikkaa, tekee näistä erikoisen myös se ettei Trident -kiekkoa muutoin enää valmisteta sillä se on poistunut Latituden tuotannosta.

Itse kiekon faneillehan tämä on oikea juhlapäivä, mutta jos et ole tähän aikaisemmin tutustunut, kannattaa kokeilla.

Jotta homma toimii, ollaan tankattu kauppa täyteen sekä kiekkoa, reppua ynnä muuta mukavaa jotta jokaiselle löytyisi niitä omia suosikkeja, myös siis näiden uutuuksien ulkopuolelta. Tyyni -kiekoista tulikin jo sanottua että niitä on toivon mukaan tarpeeksi, mikäli nyt vain lähetys löytää tänne perille (meneekö homma pieleen meidän puolelta ennenkuin alkaakaan? :D) Tottakai myös henkilökuntaa on paikalla täysin voimin jotta postittaminen ei onnu sekä saadaan hyllyistä pois netin kautta tilatut tuotteet.

Hiukan varotoimiakin joudumme valitettavasti tekemään. Tuntuu olevan suosittua “varata” tuotteita verkkokaupasta ja maksaa noudon yhteydessä. Valitettavasti hirmu usein nämä tuotteet jäävät sitten viikoiksi lojumaan tiskin taakse niin tämän viikonlopun ajan poistamme mahdollisuuden siirtää maksua myöhemmäksi jotta tarjoustuotteet varmasti menevät niitä haluville.

 

Miten saat parhaat Black Weekend -diilit, Tyyni -kiekot sekä Mystery Boxit?

  1. Torstaina 23.11. kello 12:00 julkaistaan mm. Tyyni -fundraiserit sekä Mystery Boxit. Tule kaupan oven taakse hiukan ennen klo 12 niin ehdit sisään ennen nettimyyntiä valikoimaan omasi.
  2. Jos et pääse paikan päälle, ole heti kello 12:00 tilaamassa. Voit tilata sähköpostimuistutuksen tulevista tuotteista kun ne ovat myynnissä. Klikkaa haluamasi tuote auki ja jätä sähköpostiosoitteesi: https://dgstore.fi/uutuudet/
  3. Parhaimmat Black Weekend -diilit saat kun tilaat DGStoren uutiskirjeen -> https://dgstore.fi/uutiskirjeet/
    Uutiskirjeen tilaajille lähtee ensimmäisenä tieto tarjouksista ja tietysti parhaat viedään ensin. Tarjoukset alkavat jo torstaina joten ei kannata jättää tätä korttia käyttämättä. Varmista myös että maksuvälineet ovat voimassa, tällä kertaa ei voi valita maksua noudettaessa.

No mitäs tarjouksia sitten on luvassa? Ei niitä nyt vielä kannata paljastaa, mutta jätetään tämä kuva tähän esimerkiksi 🙂