Jäikö vanhat kiekot ylimääräisiksi? Pyöriikö nurkissa turhia kiekkoja? Lopetit lajin ja bägi myyntiin? Eikö jaksa alkaa myymään erikseen frisbeegolfhuutokaupoissa?
TOIMITA KÄYTETYT FRISBEEGOLFKIEKKOSI SEKÄ TARVIKKEESI NBDG:LLE JA NE SAAVAT UUDEN ELÄMÄN!

Käytettyjen osastomme kaipaa jatkuvasti lisätäytettä ja tarjoammekin mahdollisuuden tuoda meille omat kiekkosi ja saat vaihdossa upouutta, pitkälle liitävää ja koriin kilahtavaa laatukiekkoa. Älä heitä muovia luontoon, tuo se kiertoon.

Mitä maksatte kiekoista?
Maksamme kiekoistasi aina tapauskohtaisesti edullisen hinnan, jotta voimme tarjota ne edullisesti myös seuraavalle omistajalle. Lähtökohtaisesti saat hyvityksen ostoistasi paikan päällä tai lahjakortin omalle käyttötilillesi. Mikäli ostokset ei ylitä tarjoamaamme summaa, saat tietysti jääneen erotuksen lahjakorttina tilillesi.

Tuo nurkissa lojuvat kiekkosi kiertoon.

 

Kiekkoni on tussia täynnä, ja hakattu aivan paskaksi. Haittaako?
Tusseilla ei ole väliä, kyllähän nyt kiekot täytyy omaksi merkata. Kiekkojen kunto tietysti vaikuttaa, aivan basana olevia ei kukaan osta joten niistä emme tarjoakaan mitään. Voimme ottaa tälläiset tapaukset vastaan, sillä lahjoitamme ne eteenpäin esimerkiksi kouluille, lapsille opetuskäyttöön ja muuhun vastaavaan käyttöön. Täysin käyttökelvottomat kiekot kierrätämme asianmukaisesti ja hyvin palvellut muovi saa ansaitsemansa lopun, RIP.

Olisi myös bägi, ostatteko senkin?
Tottakai (riippuen tietysti bägistä ja sen kunnosta).

Onko kiekkojen merkeillä väliä?
Ei ole, voit tuoda minkä tahansa merkin kiekkoja. Suosittelemme tietysti laadukkaita merkkejä ja ns. huoltoasemakiekoista emme maksa mitään.

Hyllyissä pölyttyvät kiekkopinot voit vaihtaa upouusiin kiekkoihin.

 

Miten voin toimittaa kiekkoni teille?
Voit myös postittaa kiekkosi NBDG:lle. Alkuun toivoisimme sähköpostitse listaa kiekoista ja mahdollisia kuvia niin voimme antaa jo alkuun arvion kannattaako lähettää ja minkälaisesta summasta puhutaan. Lähetä meille sähköpostia hello@nbdg.fi ja katsotaan kiekot läpi! 🙂

Jos pääsemme asiassa eteenpäin, voit lähettää paketin meille. Postimaksu hyvitetään samassa yhteydessä kun saat hyvityksen kiekoista.

 

Kiekot kiertoon ja koriin! 🙂