Uusia maksutapoja - Apple Pay, Google Pay sekä MobilePay

Palkinto

Voititko lahjakortin kilpailussa jossa jaettiin NBDG ja/tai DGStore lahjakortteja? Tämän lomakkeen avulla ilmoitat lisätiedot NBDG:lle, jotta voittamasi palkinnot voidaan lähettää sinulle.
Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille, eikä niitä käytetä muuhun tarkoitukseen kuin palkintojen maksuun sekä tarvittaessa yhteydenottoon epäselvissä tilanteissa.

Miksi minun tarvitsee antaa henkilötunnukseni?

Saadut palkinnot ovat verotettavaa tuloa, ja ne ilmoitetaan henkilökohtaisessa verotuksessa. Palkintojen maksaja (kilpailun järjestäjä) tekee myös ilmoituksen verottajalle kaikista henkilöistä jotka ovat voittaneet yli 100 euron arvosta verovuoden (1.1.-31.12.) aikana.

Maksanko siis voitoistani veroa?

Periaatteessa kyllä, koska voitot ilmoitetaan koko vuoden veroilmoituksessa. Huomaathan myös että ilmoituksessa voi vähentää tulonhankkimiskulut, kuten matkat, osallistumismaksut jne.

Miksi minun pitää ilmoittaa tietoni teille, eikä järjestäjälle?

Tuemme frisbeegolfin kilpailutoimintaa tekemällä vuosittaisen tilastoinnin sekä tietojen keräämisen järjestävän seuran puolesta. Kilpailujen järjestämisessä on muutenkin tarpeeksi haasteita pelkin vapaaehtoisvoimin, eikä ylimääräistä työtä tarvitse järjestäjien niskaan sysätä.

Veroilmoitusten tekeminen ei siis juurikaan tuota lisätyötä järjestävälle taholle, sillä me hoidamme suurimman osan työstä. Jos olet kilpailujärjestäjä tai seuran vastuuhenkilö, ja haluat tietää lisää, ota yhteyttä.

 

Tietosuoja- sekä rekisteriseloste

Laatimispäivä 6.3.2018. (päivitetty 6.3.2018)

Rekisterinpitäjä

Alarauta Oy (2768905-5)
Joensuun raitti 60 A
01150 SÖDERKULLA

Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Alarauta Oy
Terhi Kytö
Joensuun raitti 60 A
01150 SÖDERKULLA

info@nbdg.fi

Rekisterin nimi

Alarauta Oy:n (NBDG.fi) palkittujen rekisteri.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

Alarauta Oy:n palkittujen rekisteriä käytetään varmistamaan palkittujen palkintojen perillevienti sekä tilastoinnin pohjana vuositasolla.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin kerätään seuraavia tietoja:

Käyttäjän itse antamat tai henkilökohtaisesti tunnistavat tiedot:
Tunnistamistiedot (nimi ja henkilötunnus)
Yhteystiedot (sähköpostiosoite)

 Rekisterin voimassaolo

Jotta voimme täyttää tässä selosteessa kuvatut käyttötarkoitukset, säilytämme henkilökohtaisia tietojasi vain siihen tarvittavan ajan.

Rekisterin tietolähteet

Tietojen lähde on käyttäjä itse.

Rekisterin tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille

Emme luovuta tietoja kolmansille osapuolille.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Alarauta Oy:n palkittujen rekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä.

Järjestelmän serverit sijaitsevat Googlen pilvipalvelimilla. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla Googlen toimesta. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät. Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa.

Rekisterin tietojen käsittelijä(t)

Rekisterin tietoihin on pääsy vain Alarauta Oy:n omilla työntekijöillä. Koulutamme henkilökuntaa käyttämään tietoja turvallisesti ja eettisesti oikein.

Rekisteröidyn kielto-oikeus

Rekisterin tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin, eikä rekisteristä voida poistaa tietoja asiakkaan pyynnöstä.

Rekisteröidyn tarkastus-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Tiedon korjaaminen

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.