Seuroille

Haluamme tukea järjestäytynyttä seuratoimintaa sekä ennenkaikkea frisbeegolfin kilpailutoimintaa.

Tarjoamme sopimusseurojen jäsenille etuja kaupastamme. Etuina mm. ylemmän tason bonuspisteet tilauksista. Lisäksi saatte meiltä apua kisajärjestelyihin sekä mahdollisuuden tilata seuravaatteita edullisesti ja ennenkaikkea helposti.

 

NBDG – väylä helpompaan kisajärjestämiseen

Kisajärjestäjällä on kädet täynnä töitä, eikä mitään ylimääräistä tarvitsisi tehdä. Haluammekin helpottaa tätä taakkaa. Kun teette yhteistyösopimuksen kanssamme palkintojen toimituksesta, sisältyy siihen myös meidän täysi tukemme kisajärjestelyissä. Tähän kuuluu mm. helppo palkintojen maksu, palkinnonsaajien tilastointi ja arkistointi, sekä apua verottajalle tehtävän ilmoituksen kanssa. Veloituksetta, tottakai.

Tiesithän, että myös järjestämme puolestanne kilpailut alusta loppuun saakka?

Jos kiinnostuit helpommasta kisajärjestelystä, ota yhteyttä niin katsotaan miten voimme auttaa!

 

Seuravaatteet NBDG:lta

Ärsyttääkö kimppatilaukset? Jääkö paidat noutamatta tai löytyykö aina se matti myöhäinen joka missaa yhteistilauksen? Unohda nämä, sillä DGStoren kanssa tehty sopimus seuravaatteiden toimituksesta on järkevä ja helppo ratkaisu kaikille. Seuranne saa verkkokauppaamme oman osion, josta jokainen voi tilata seuravaatteensa yksittäin. Ei minimitilausta, ei kimppatilausta.

 

Sopimusseuraksi hakeutuminen

Lähetä vapaamuotoinen hakemus asiakaspalveluumme (info@nbdg.fi), jossa kerrotaan lyhyesti seuran toiminnasta. Edellytämme että seuran toiminta on vakiintunutta ja järjestynyttä (rekisteröity yhdistys) ja lisäksi seuraeduista tiedotetaan jäsenille aktiivisesti (kotisivut yms).

Kun seura on hyväksytty sopimusseuraksi, voimme aktivoida jäsenedut seuranne jäsenille.

 

Sponsorointihakemus

Haluamme edistää frisbeegolfin kilpailutoimintaa tukemalla frisbeegolfkilpailuja. Voit pyytää sponsorointia seurallesi lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen asiakaspalveluumme (info@nbdg.fi) jossa kerrot sponsoroinnin tarkoituksesta. Tuemme yksittäisten kilpailujen lisäksi myös viikkokilpailuja joista voit kysyä lisää asiakaspalvelusta.