NBDG Grand Slam on ainutlaatuinen tapahtumakiertue. Frisbeegolf viedään golfkenttien huippupuitteisiin ja osallistujat pääsevät nauttimaan milliin leikatuista nurmista.

NBDG Grand Slam tapahtumat ovat kaksi- tai kolmipäiväisiä. Ohjelmaan kuuluu PDGA-kilpailu, parikilpailu, distance showcase ja muuta oheisohjelmaa. NBDG Grand Slamit ovat frisbeegolfkilpailujen “next level”.

 

Tulevat NBDG Grand Slam tapahtumat

NBDG Open on kilpailuiden ykkösluokkaa. Tarjolla on yleisimmät avoimet luokat miehille ja naisille. Yksi- tai kaksipäiväisessä kisassa kilpaillaan tietysti rahapalkinnoista. Payout on vähintään 70%.

Tulevat NBDG Open tapahtumat

Pelatut NBDG Open tapahtumat

NBDG Amateurs on amatööripelaajille suunnattu yksipäiväinen PDGA-kilpailu. Pro-pelaajat pääsevät toki mukaan pros playing am-säännön mukaisesti. Kaksi kilpailukierrosta, oheiskisoja ja arvontoja. Suosituin kilpailuformaattimme.

Tulevat NBDG Amateurs tapahtumat

Pelatut NBDG Amateurs tapahtumat

NBDG Flex on helppo tapa käydä hakemassa ratingia itselleen. Kyseessä yhden kierroksen PDGA-kilpailu joustavin lähtöajoin eli saavu paikalle, heitä kisakierros ja lähde kotiin. Helppoa.

 

Tulevat NBDG Flex tapahtumat

  • 25.6.2018 Tyyni After Dawn Flex Start Sibbe
  • 25.6.2018 Tyyni Morning Flex Start Sibbe
  • 25.6.2018 Tyyni Flex Start Söderkullan Kartano
  • 25.6.2018 Tyyni Flex Start Keinukallio
  • 26.6.2018 Tyyni Flex Start Nevas Golf
  • 27.6.2018 Tyyni Flex Start Sibbe

NBDG Juniors on juniori-ikäisille suunnattu tapahtuma. NBDG Juniors voidaan järjestää PDGA-kilpailuna tai se voi leikkimielinen ohjaus- ja kisatapahtuma ilman sen suurempia vaatimuksia.

 

Tulevat NBDG Juniors tapahtumat

  • 1.7.2018 Tyyni Juniors @ Söderkulla, Sipoo

NBDG Extra tarjoaa jotain muuta. Jos haluat yhden kiekon kilpailun, LED-kisat tai vaikkapa yötä vasten pelattavan maratonkisan, niin NBDG Extra on oikea paketti siihen. Räätälöimme mahdollisuuksien rajoissa juuri sellaisen tapahtuman kuin haluat.

Tulevat NBDG Extra tapahtumat

Pelatut NBDG Extra tapahtumat

  • 21.4. NBDG Extra, Sandnes (Norja)

Muut NBDG:n tuottamat kilpailut

Latitude 64 Tyyni sponsored by Dynamic Discs

NBDG järjestää yhteistyössä Sipoon Discstroyers ry:n ja Frisbeegolf Club Keinukallio ry:n kanssa Euroopan suurimman frisbeegolftapahtuma Tyyni 2018. Tapahtuma kestää yhteensä 11 päivää ja sisältää kaikkea frisbeegolfiin liittyvää oheistapahtumaa sekä kilpailua, huipentuen kolmipäiväiseen kilpailuun joka pelataan samanaikaisesti 4 eri radalla ja johon mahtuu 800 pelaajaa ympäri maailman.

Lisätietoja tapahtuman kotisivuilta:
https://www.tyyni.com

21.6. – 1.7.2018 Latitude 64 Tyyni sponsored by Dynamic Discs
Sipoo ja Kerava

 

Sibbe Open (EuroTour 2018)

Sipoon Discstroyers ry ja NBDG järjestävät yhteistyössä EuroTourin osakilpailun Sipoon Sibbessä.

10.8. – 12.8.2018 Sibbe Open
Sibbe Disc Golf, Sipoo

Lisätiedot: https://nbdg.fi/sibbe-open/

Amatöörien frisbeegolfin SM-kilpailut 2018

Frisbeegolfkummit ry ja NBDG järjestävät yhteistyössä Amatöörien frisbeegolfin SM-kilpailut. Tapahtumapaikkana on ainutlaatuinen Tahkon Golfkenttä johon rakennetaan pop-up rata kilpailua varten.

20.9. – 23.9.2018 Amatöörien frisbeegolfin SM
Tahko Golf, Nilsiä

 

NBDG Fuengirola Open

Jo kolmatta kertaa NBDG järjestää yhden Espanjan suurimmista kisoista, kun perinteeksi muodostunut Monkeys in Mijas järjestetään nyt nimellä NBDG Fuengirola Open.

Tapahtumaan odotetaan erityisesti pohjoismaista paljon pelaajia, jotka lähtevät venyttämään talven tuloa Espanjan lämpimiin maisemiin. Marraskuussa Fuengirolassa pelataan 20-25 asteen lämpötilassa, samalla kun pohjoismaat ovat lumi- ja vesisateiden sekä mudan ja pakkasen armoilla.

Tarjolla on laaja valikoima eri luokkia ja voit osallistua myös ilman PDGA (tai SFL) jäsenyyttä.

2. – 4. marraskuuta 2018, NBDG Fuengirola Open

DiscGolfPark Mijas, Mijas/Fuengirola, Espanja

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.discgolfscene.com/tournaments/NBDG_Fuengirola_Open_2018
Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/406569303120012/