Muutama vuosi sitten olisin kuvitellut tämän päivän kovin erilaiseksi. Lokakuussa aloitettu keskustelu saatiin päätökseen tammikuun puolessa välissä Villa Sibbessä. Palaverin jälkeen kävellessäni autolle, hymy nousi kasvoille. Pari pikku juttua vielä hoidettavana ja sitten se on virallista.

Team Managerin roolissa pääsen koordinoimaan ja kehittämään Team NBDG:n toimintoja. Tiimi ja NBDG:n brändi ovat kaiken ydin. Tulen toimimaan tiimiläisten yhteyshenkilönä ja toimintojen koordinoijana, patistajana, sisällöntuottajana, monenlaisena organisaattorina. Tehtävänkuva on uusi, joten aika näyttää mitä kaikkea se tuo tullessaan.

Team NBDG on joukko huumorintajuisia ja sitoutuneita persoonia, jotka haluavat olla lajin parissa isolla sydämellä. NBDG järjestää laadukkaita kilpailuita ja tapahtumia, jotka tänä vuonna viedään jälleen askelen eteenpäin. Kilpailukonsepti on hiottu huippuunsa. Team NBDG:n jäsenet järjestävät kilpailuita ulkomaita myöden. NBDG on tae laadukkaasta kilpailusta ja tapahtumasta. Hyvänä esimerkkinä NBDG:n kilpailukehityksestä on Miken ideoima NBDG Grand Slam, joka järjestetään tänä vuonna toista kertaa. Tiimiläisiä tulet näkemään runsain joukoin ensi kesän Tyynessä talkoohommissa. Tuuthan moikkaamaan!

NBDG on myös mukana monissa muissa tapahtumissa järjestäjän, yhteistyökumppanin, talkooporukan ynnä muissa rooleissa.

Sosiaalinen media tulee kuhisemaan entistä enemmän. Tässä on myös sinulla mahdollisuus päästä vaikuttamaan? Mitä juuri sinä haluaisit nähdä ja kuulla? Tiimin kuulumisia? Rata-esittelyitä? Kiekkoesittelyitä? Kisaraportteja? NBDG:n sivut kannattaa ehdottomasti ottaa seurantaan niin facebookissa kuin instagramissa.

Mainittakoon vielä, että omassa pestissäni kyse on siis osa-aikaisesta hommasta eli nykyinen päivätyöni säilyy ennallaan. Se ehkä pitää jalat vähän lähempänä maan pintaa. Muutoin homma todennäköisesti uhkaisi lähteä lapasesta, kuten mopo Juhan käsistä.

Rakkaudesta lajiin

Marika Salmi
Team Manager
marika@nbdg.fi

Natural Born Disc Golfer – Get More
Disc Golf Hyvinkää ry
Couple under par