Ostamalla tämän tuotteen, saat 19.9 bonuspistettä.

DoshBoardGolf – lautapeli

Ale!

39.90 19.90
Tienaa 19.9 bonuspistettä

Maailman ensimmäinen golf- ja frisbeegolflautapeli! Fiilistele perheen tai ystävien kanssa epäonnisia rolleja tai puuosumia, omassa olohuoneessa!

Lisätiedot

Valmistaja

tuotetunnus (SKU) doshboardgolf (Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

60 varastossa

Kuvaus

Kuule puuosumat, hermostu epäonnisesta rollista, koe onnistumisen elämys, kaikki tämä omassa olohuoneessasi! DoshBoardGolf on maailman ensimmäinen golf- ja frisbeegolflautapeli.doshboard4

 

DoshBoardGolf on realistinen strategiapeli, jossa fiksu pelaaminen palkitaan hyvällä kierrostuloksella. Frisbeegolfin (ja tietysti golfin) fiilis on saatu kaapattua lautapelimuotoon ja tunnelma on kuin olisit pelaamassa lempiradallasi. Koska järkevä pelaaminen ja riskien minimointi on oleellinen niin reaalimaailman frisbeegolfia kuin tätä lautapeliä, voit kehittää oma peliäsi pelaamalla DoshBoardGolfia.

 

Peliin on mallinnettu erilaiset välineet, pensaita, vesiesteitä, korkeuseroja, muuttuva tuuli, puita jne jne mihin törmäät (pun intended) oikeallakin radalla. Käytössä on 60 erilaista tuulivaihtoehtoa ja 32 erilaista kiekkoa (tai golf -versiossa, mailaa). Neljä 12 -sivuista noppaa pitää huolen että jokainen pelikerta on erilainen, ja pääset kokemaan strategisten valintojen tärkeyden. Ongelmiksesi voi muodostua epäonnekkaat rollit, ulos pompahtaneet putit, OB -alueet, epäonnekkaat liet ja muutkin radalta tutut elementit, jotka tekevät lajista juuri niin koukuttavan kuin se on.

 

Koska kyseessä on lautapeli, on tätä helppo ja mukava pelata myös kavereiden tai perheen kanssa, jotka eivät itse lajia harrasta. Ja aivan kuten esikuvansa, DoshBoardGolfia voit pelata myös yksin!

 

Pakkaus sisältää
-Pelilaudan (9 väyläinen rata, jossa voit tietenkin suunnitella myös omia vaihtoehtoisia väyliä)
-4 kappaletta 12 sivuisia noppia
-32 erilaista kiekko/mailakorttia ja 4 opastekorttia
-5 merkkinappulaa
-8 merkkauskiekkoa
-2 DoshBoardGolf -kynää
-Tuloskortit
-Peliohjeet englanniksi

 

Pelaajia: 1-4
Ikäsuositus: 10

Pelin kesto beginner -säännöillä n. 20-30min per pelaaja

doshboarddosh-back-box2doshboard2doshboard6

Jaa mielipiteesi!

Kerro mitä mieltä olet...

Mitä muut sanovat

There are no contributions yet.

×

Kirjaudu

Rekisteröidy

Jatka vieraana

Ei tunnusta? Luo tunnus nyt!