Latitude 64 Snapback Tyyni Edition

26.90

Lisätiedot

Valmistaja

,

Latitude 64:n upea Tyyni -lippis sopii niin pelaamiseen kuin arkikäyttöönkin.

26.90
Lippiksen Väri Harmaa Musta Punainen Sinivalkoinen
Clear selection
Poista

Kuvaus

Pistä fribaswägä kohdilleen tyylikkäällä Latitude 64 lippalakilla joka on vielä tuunattu Tyyni -logolla! Tyylikkäät, tarkkaan harkittu logodesign ja kaikille sopiva istuvuus tekee lippiksen ostosta helpon.

 

Lakit ovat 6 paneelisia puuvillalakkeja ja aidot 8-riviset tikit lipassa. “one size fits all” eli yksi koko sopii kaikille.

Lipan alapuoli on vihreä.
Material: 80% Acrylic, 20% Wool

Latitude 64

Latitude 64 on ruotsalainen kiekkovalmistaja, jonka tehtaalla Skellefteåsta tulee myös Westside Discs sekä Dynamic Discs kiekot. Pitkän kokemuksen ja kehityksen avulla, Latitude 64:sta on tullut yksi maailman parhaista kiekkovalmistajista erityisen tasalaatuisen tuotannon ansiosta myös suurissakin valmistuserissä.

Latituden takana on 4 innokasta lajin harrastajaa: Tomas Ekström, Svante Eriksson, David Berglund ja Johan Åström.


latitude64_flightchart


Trilogy.Flight.Chart.v2.3

Tyyni

Latitude 64 Tyyni on frisbeegolfilpailu, joka järjestetään kuudennen kerran vuonna 2018. Viime vuonna Westside Discs Tyyni 2017 oli suurin frisbeegolftapahtuma Euroopassa. Kisassa oli 468 pelaajaa, kolmetoista eri kansalaisuutta ja 80 pelaajaa Suomen ulkopuolelta. Vuonna 2018 Latitude 64 Tyyni tulee olemaan 11 päivän frisbeegolfkokemus koko perheelle.

Latitude 64 Tyyni 2018 pelataan neljällä eri radalla ja sinne odotetaan jopa 800 pelaajaa. Tyyni pelataan 21. kesäkuuta – 1. heinäkuuta.

Katso lisää tästä linkistä: https://www.tyyni.com/info/

Jaa mielipiteesi!

Kerro mitä mieltä olet...

Mitä muut sanovat

There are no contributions yet.

×

Kirjaudu

Rekisteröidy

Jatka vieraana

Ei tunnusta? Luo tunnus nyt!