Ostamalla tämän tuotteen, saat 17.5 bonuspistettä.

Tyyni Trilogy Challenge Söderkulla, Sipoo 24.6.2018

35.00
Tienaa 17.5 bonuspistettä

Tyyni Trilogy Challenge Sibbe Disc Golfissa 24.6.2018

tuotetunnus (SKU) tyyni-trilogy-challenge-soderkulla-sipoo-24-6-2018 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

121 varastossa

Maksettavan pelaajan nimi *

Anna pelaajan nimi jonka maksat.

Paidan koko *

Valitse paidan koko. Paidat ovat ns. pienempää mallia eli todennäköisesti yhtä isompi koko kuin normaalisti, varsinkin jos keikut kahden koon välillä.
Paidat ovat Unisex -mallia.

Sarja *

Valitse kummassa sarjassa pelaat, miehet vai naiset.

Kuvaus

Tällä tuotteella voit maksaa osallistumismaksun Trilogy Challenge -kisaan joka pelataan Tyyni -tapahtuman ohessa, Söderkullan frisbeegolfradalla (ratakartta).

Trilogy Challenge on rento kilvoittelu joka sopii kaikentasoisille pelaajille. Trilogy Challengeen voit osallistua vaikka et olisi minkään seuran jäsen tai omistaisi kilpailulisenssiä. Trilogy Challengen pelaajapakettiin kuuluu 3 kiekkoa, t-paita ja muuta sälää. Kilpailussa käytetään vain pelaajapaketin kiekkoja, eli et myöskään tarvitse edes omia pelivälineitä osallistuaksesi.

Osallistumismaksu on 35€ ja se sisältää pelaajapaketin sekä oikeuden osallistua kilpailuun. Katso alta pelaajapaketin sisältö sekä kilpailun voittajan paketti.

Tyyni TC:ssä on kaksi sarjaa, miehet ja naiset.

Kilpailussa on joustavat lähdöt (Flex Start), voit tulla paikalle milloin vain klo 14-18 välillä ja lähteä pelaamaan kierroksesi. Ilmoittautuminen tapahtuu NBDG myymälässä.

Kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken, arvotaan Latitude 64 Skill basket kori (arvo 199€!). Arvonta tapahtuu Tyyni -avajaisseremoniassa keskiviikkona 27.6.

Kilpailuun voi myös ilmoittautua paikan päällä mikäli vapaita paikkoja löytyy. Kaikkien ennakkoon ilmoittautuneiden kesken arvotaan ilmainen osallistuminen Tyyni 2019 -kilpailuun.
Arvontaan osallistumiseksi ei tarvitse ostaa tuotetta vaan voit osallistua myös tulemalla NBDG myymälään tämän kilpailun aikana ja jättämällä yhteystietosi.

Huomaathan että voit ottaa samaan tilaukseen myös muita tuotteita, ne toimitetaan normaalina tilauksena postitse. Trilogy Challengen pelaajapaketin saat kisassa paikan päällä eikä sitä postiteta erikseen.

Jaa mielipiteesi!

Kerro mitä mieltä olet...

Mitä muut sanovat

There are no contributions yet.

×

Kirjaudu

Rekisteröidy

Jatka vieraana

Ei tunnusta? Luo tunnus nyt!