Uusia maksutapoja - Apple Pay, Google Pay sekä MobilePay

NBDG Junior Program

NBDG Junior Program™ on vuonna 2019 käynnistynyt hanke, jossa tarjoamme junioreille maksuttomia tapahtumia. Hankkeeseen kuuluu NBDG:n järjestämiä SFL:n ja PDGA:n alaisia kilpailuja sekä yksittäisiä kaikille avoimia kilpailuja.

NBDG Junior Program -hankkeen tarkoituksena on kannustaa nuoria frisbeegolfaajia kehittämään harrastustaan kohti kilpaurheilua laskemalla harrastamisen kustannuksia.

NBDG Junior Programin mahdollistavat hankkeen yhteistyökumppanit.

Haluaisitko olla mukana tukemassa juniorifrisbeegolfia vuonna 2024? Lähetä sähköpostia events@nbdg.fi-osoitteeseen, niin keskustellaan lisää!

NBDG Junior Program muualla

VertaaEnsin-palvelu teki riippumattoman vertailun harrastamisen kustannuksista, ja NBDG Junior Program huomioitiin erillisesti frisbeegolfharrastuksen mahdollistajana, vaikka laji itsessään on jo edullinen.

"VertaaEnsin.fi teki laajan lasten ja nuorten harrastusten kustannusvertailun. Vertailimme yhtätoista suosittua liikuntaharrastusta ja laskimme jokaisen harrastuksen vuosikustannukset ikäryhmän ja panostustason mukaan. Tarkemmat laskelmat ja lajikohtaiset esittelyt löydätte osoitteesta: https://www.vertaaensin.fi/blog/harrastusvertailu
 
Vertailun tulokset osoittavat, että eri harrastusten välille kertyy helposti jopa tuhansien eurojen erot vuodessa. Harrastukset voivat olla todella kalliita varsinkin vähävaraisille perheille ja siksi esimerkiksi tekstissä mainitsemalla NBDG:llä on tärkeä asema nuorten harrastusten tukemisessa, vaikka frisbeegolf olikin vertailumme ylivoimaisesti halvin laji. Frisbeegolfia käsittelevä osuus löytyy täältä: https://www.vertaaensin.fi/blog/frisbeegolf-harrastamisen-kustannukset"

  NBDG Junior Programin kumppanit 2019–2023

  Lisäohjeita junioreille

  Osallistuminen on ilmaista seuraavissa tapahtumissa ja luokissa

  • NBDG Juniors™ – kaikki junioriluokat
  • NBDG Ladies Series™ – kaikki junioriluokat

  + joissakin tapahtumissa junioriluokkiin voi olla tarjolla osallistumismaksu alennettuun hintaan.

  Muut ohjeet

  • Muistopalkinnot junioriluokkien voittajille (pois lukien liigat)
  • Tuotepalkintoja sijoitusten mukaan ja/tai arpomalla junioriluokkiin osallistuvien kesken
  • Rekisteröityminen kilpailuun tulee tehdä normaalisti
  • Juniori-ikäinen pelaaja voi pelata myös jossain toisessa luokassa, mutta tällöin osallistumismaksu tulee maksaa normaalisti
  • Junioriluokkien kiintiöpaikkoja voidaan rajoittaa etenkin isommissa tapahtumissa
  • Peruutus tulee tehdä kisainfossa annettujen ohjeiden mukaan