Uusia maksutapoja - Apple Pay, Google Pay sekä MobilePay

UKK

Katso tästä useimmin kysytyt kysymykset. Jos tarvitset edelleen apua, ota meihin yhteyttä osoitteessa:
Yleiset kysymykset: hello@nbdg.fi
Tapahtumat: events@nbdg.fi
Kumppanuudet ja mainonta: sales@nbdg.fi

Tapahtumat

Ilmoittauduin NBDG:n tapahtumaan. Kuinka voin maksaa osallistumismaksuni?
Tämä riippuu aina tapahtumasta. Suurimman osan tapahtumiemme osallistumismaksuista voit maksaa verkkokaupassamme tunnetuimmilla pankki-/luottokorteilla tai muilla tunnetuilla suomalaisilla maksutavoilla, kuten MobilePaylla ja erilaisilla liikuntaeduilla.

Tapahtumakohtaiset maksuvaihtoehdot ilmoitetaan aina tapahtuman omalla sivulla (Disc Golf Metrix, Disc Golf Scene tai tapahtuman omat kotisivut).

Haluaisin osallistua NBDG:n tapahtumaan. Mistä löydän kaikki tulossa olevat kilpailut?
Löydät lähes poikkeuksetta kaikki kilpailut NBDG:n tapahtumakalenterista ja Disc Golf Metrixistä.

En voi osallistua NBDG:n tapahtumaan. Mitä teen?
Ilmoita peruutuksestasi aina sähköpostitse tapahtuman omalla sivulla mainitulle yhteyshenkilölle. Älä poista rekisteröintiäsi itse, vaan anna järjestäjän hoitaa poistaminen.

Joudun perumaan ilmoittautumiseni tapahtumaan. Saanko rahani takaisin?
Löydät kaiken kilpailun palautusehdoista tapahtuman omalta sivulta.

Milloin PDGA-ratingit kilpailusta X julkaistaan?
Niin pian kuin mahdollista.

Olen juniori-ikäinen pelaaja. Voinko pelata NBDG:n tapahtumissa ilmaiseksi?
Tarkista ajantasaiset tiedot NBDG Junior Program -sivulta.

Voitin NBDG:n tapahtumasta lahjakortin, mutta en ole saanut sitä. Mitä teen?
Jos olet täyttänyt palkintotietolomakkeen, eikä lahjakorttiasi näy sähköpostissasi viikon kuluessa, tarkasta Roskaposti-, Ilmoitukset- ja Tarjoukset-kansiot. Tarvittaessa ota yhteyttä sähköpostilla events@nbdg.fi.

Olen 15-vuotias, mutta täytän tänä vuonna 16 vuotta. Voinko osallistua MJ15-luokkaan?
Valitettavasti et voi. Frisbeegolfin virallisten sääntöjen mukaan pelaajan PDGA-ikä määräytyy syntymävuoden, ei syntymäajan perusteella.

Milloin ja miten rahapalkinnot maksetaan NBDG:n tapahtumissa?
Maksamme rahapalkinnot käyttäen PayPal-maksujärjestelmää. Rahapalkinnot maksetaan viimeistään tapahtumaa seuraavana keskiviikkona, ellei toisin ilmoiteta. NBDG:lle on myönnetty PDGA:n poikkeuslupa tälle maksujärjestelylle vuodelle 2023.

Haluamme järjestää frisbeegolftapahtuman omalle radallemme. Keneen otamme yhteyttä?
Lähetä sähköpostia osoitteeseen events@nbdg.fi, niin keskustellaan lisää!

Haluaisin pelata ystävieni kanssa samassa ryhmässä. Onko tämä mahdollista?
PDGA-kilpailuissa (mukaan lukien liigat) ryhmät muodostetaan PDGA-sääntöjen mukaan. Ensimmäiselle kierrokselle ryhmät arvotaan luokittain ja seuraavilla kierroksilla ryhmät muodostetaan tulosten mukaan. Ryhmätoiveita ei siis voida toteuttaa PDGA-kilpailuissa.

Maksoin osallistumismaksuni liikuntaeduilla. Voinko saada maksuni takaisin?
Valitettavasti liikuntaeduilla maksetuista osallistumismaksuista ei makseta palautusta. Mikäli peruutus tehdään hyvissä ajoin, voidaan mahdollisuuksien mukaan harkita maksun siirtoa toiseen kilpailuun.

Mitä NBDG:n tapahtumiin osallistuminen vaatii?
PDGA-kilpailuihin osallistuminen edellyttää SFL:n kilpailulisenssiä. Se itsessään sisältää myös PDGA-jäsenyyden. Ennen SFL:n kilpailulisenssin ostamista pelaajan tulee olla jonkin frisbeegolfseuran jäsen. Mikäli tapahtuman tiedoissa mainitaan kilpailun olevan kaikille avoin, lisenssejä tai seurajäsenyyksiä ei tarvita.

NBDG:n verkkokauppa

Etsimääni kiekkoa ei ole varastossa tai en löydä sitä nettisivuilta, milloin saatte sen?
Emme enää päivitä varastoamme. Löytääksesi suosikkikiekkosi, yritä ottaa yhteyttä kiekkovalmistajaan saadaksesi lisätietoja jälleenmyyjistä.

Minulla on lahjakortti NBDG:n verkkokauppaan, mitä teen sillä?
Voit edelleen käyttää lahjakorttia useiden tapahtumien osallistumismaksuihin. Lahjakortit ovat käyttökelpoisia lähes kaikkiin NBDG:n järjestämiin tapahtumiin.

Entä kanta-asiakasjärjestelmä?
Palkintojärjestelmä päättyi vuoden 2022 lopussa.

Kumppanuudet ja mainonta

Haluaisin mainostaa videoissanne, mitä tehdä?
Meillä on useita erilaisia videotuotantoja, joissa voimme tuoda brändisi koko frisbeegolfyhteisön ulottuville maailmanlaajuisesti.

On olemassa monia tapoja ottaa yhteyttä yleisöön joko räätälöityjen mediatuotantojen ja markkinointikampanjoiden avulla perinteisempää videomainontaa varten. Tuotantomme sisältää vlogeja, turnauksia ja muita frisbeegolfiin liittyviä videoita suorista lähetyksistä jälkituotantoon, ja niissä kaikissa on erinomaiset mahdollisuudet saada brändisi frisbeegolfmarkkinoille!

Ota yhteyttä sales@nbdg.fi saadaksesi lisätietoja!

Haluaisin järjestää frisbeegolftapahtuman yhteistyössä NBDG:n kanssa. Miten minun pitäisi edetä?
Loistavaa! Lähetä viesti osoitteeseen sales@nbdg.fi. Järjestämme vuosittain yli 200 tapahtumaa Suomessa ja ulkomailla. Voit olla varma, että kanssamme tapahtumasi on hyvissä ja ammattitaitoisissa käsissä.

Kenet tavoitan frisbeegolftapahtumien ja mediatuotantojen kautta?
Suurin frisbeegolfin kohdeyleisö on 18–44-vuotiaat miespelaajat. Lisäksi naispelaajat sekä erityisesti junioripelaajat ovat vahvassa kasvussa. Suomessa on satojatuhansia frisbeegolfin harrastajia.

Missä voin katsoa videoitanne?

Tuotoksemme julkaistaan YouTubessa Disc Golf Stream -kanavalla. Voit seurata suoria lähetyksiä YouTubesta tai Disc Golf Stream -sovelluksen kautta.

Yritys, jossa työskentelen, on kiinnostunut frisbeegolfista. Järjestättekö yritystapahtumia tai virkistyspäiviä?

Tietysti! Järjestämme yrityksille frisbeegolfiin liittyviä toimintapäiviä. Sipoossa hallinnoimme yhtä Suomen hienoimmista frisbeegolfkentistä. Paikan päällä on erilaisia tiloja, kuten ravintola-, kokous- ja majoituspalvelut. Suomessa on yli 900 frisbeegolfrataa, joten voimme järjestää tapahtumia myös valtakunnallisesti.

Frisbeegolf on matalan kynnyksen harrastus, joten vaikka et olisi sitä ennen kokeillut, saat tapahtumasta mahtavia elämyksiä.

Lisäksi järjestämme yritysliigoja, joissa yritykset voivat kilpailla keskenään tai voimme järjestää sinun yrityksesi mukaan nimetyn ja brändätyn virallisen PDGA:n alaisen kilpailun!