Uusia maksutapoja - Apple Pay, Google Pay sekä MobilePay

Palkinnot ja peruutukset

Palkintopolitiikka

Ilmoitusvelvollisuus

Natural Born Disc Golfer™ (Get More Group Oy) ilmoittaa lainmukaisen velvollisuutensa myötä yksittäisen yli 100 euron arvoisen raha-, lahjakortti- tai tuotepalkinnon voittajan tiedot palkintoarvoineen tulorekisteriin (pl. arvonta- ja muistopalkinnot). Ilmoitusta varten palkinnonsaajilta kerätään talteen palkinnon saajan nimi, henkilötunnus, sähköpostiosoite ja palkinnon arvo.

Mikäli kilpailija ei halua luovuttaa vaadittuja tietoja, katsotaan tämä palkinnosta kieltäytymiseksi ja tässä tapauksessa noudatamme PDGA:n kilpailuopasta (1.10) sekä PDGA-kilpailuissa että muissa tapahtumissa.

Rahapalkintojen maksaminen

Maksamme rahapalkinnot käyttäen PayPal-maksujärjestelmää, ellei muuta mainita tai erikseen sovita.

Rahapalkinnot maksetaan viimeistään kilpailua seuraavana keskiviikkona, ellei muuta ole ilmoitettu. NBDG:n järjestämiin tapahtumiin on myönnetty PDGA:n poikkeuslupa tähän maksujärjestelyyn vuodelle 2024.

Lahjakorttipalkintojen lähettäminen

Lahjakorttipalkinnot lähetetään voittajan antamaan sähköpostiosoitteeseen edellyttäen, että voittaja on antanut tarvittavat tiedot. NBDG:n lahjakortit lähetetään 1–3 päivän kuluessa tietojen antamisesta ja muiden toimijoiden* lahjakortit tilataan toimijoilta kootusti kerran viikossa.

* Palkintolahjakortin voi valita NBDG:n verkkokauppaan, Powergripille, Fribastoreen, Frisbeedivarille tai Prodigy Storeen

Mikäli lahjakorttia ei näy sähköpostissasi viikon kuluessa, tarkasta Roskaposti-, Ilmoitukset- ja Tarjoukset-kansiot. Tarvittaessa ota yhteyttä sähköpostilla events@nbdg.fi.

Henkilötietojen säilyttäminen

Kerätyt tiedot ja niihin liittyvät tiedostot hävitetään asianmukaisesti, kun tiedot on syötetty tulorekisteriin. Kerättyjä tietoja ei käytetä muuhun toimintaan (esim. markkinointi) eikä niitä luovuteta kolmansille tahoille Verohallinnon tulorekisteriä ja pelaajan valitsemaa ulkopuolista palkintotoimittajaa lukuun ottamatta.

Peruutukset ja osallistumismaksujen palautukset

Osallistumisen peruuttaminen

Osallistumisen peruuttamisesta tulee aina ilmoittaa sähköpostilla tai soittamalla tapahtuman tiedoissa mainitulle yhteyshenkilölle. Millään muualla tavalla tehtyä peruutusta ei katsota viralliseksi peruutukseksi.

Älä poista rekisteröitymistä omatoimisesti, vaan anna järjestäjän hoitaa poistaminen.

Osallistumismaksun palauttaminen

Osallistumismaksu palautetaan seuraavissa tapauksissa:

  1. Peruutus tehdään annettujen ohjeiden mukaan viimeistään 7 vuorokautta ennen kilpailun alkua
  2. Peruutus tehdään annettujen ohjeiden mukaan 2–7 vuorokautta ennen kilpailun alkua ja paikka saadaan täytettyä jonosta tai muulla tavalla

Osallistumismaksusta voidaan palautuksen yhteydessä vähentää 5,00 euroa kuluina PDGA:n sääntöjen mukaisesti (kilpailuopas 1.03).

Liikunta- ja virike-eduilla maksetuista osallistumismaksuista ei makseta palautusta. Mahdollisuuksien mukaan voidaan harkita maksun siirtoa toiseen kilpailuun.

Lisätiedot: events@nbdg.fi