NBDG on Suomen kokenein frisbeegolfkilpailujen järjestäjä kautta aikain. Olemme järjestään sadoittain erilaisia frisbeegolfkilpailuja sekä -tapahtumia pienistä viikkokilpailuista aina Euroopan suurimpaan frisbeegolftapahtumaan ja SM-kisoihin. 

Osallistumalla NBDG:n järjestämiin kisoihin, tuet suomalaista frisbeegolfia ja autat edistämään sekä lajia että sen ympärillä tapahtuvaa lajikehitystä. Lisäksi tiedät saavasi asianmukaisesti ja kestävän kehityksen ehdoilla tuotetun tapahtumakokemuksen.

Voit myös tilata NBDG:n järjestämään tapahtuma sinulle. Se voi olla aina yrityksen TYKY-päivä tai vaikka seuran kotiradan ensimmäiset viralliset kilpailut. Ota yhteyttä events@nbdg.fi ja pyydä lisätietoja.


NBDG tapahtumat ja konseptit

Latitude 64 Tyyni sponsored by Dynamic Discs 2018

NBDG järjestää yhteistyössä Sipoon Discstroyers ry:n ja Frisbeegolf Club Keinukallio ry:n kanssa Euroopan suurimman frisbeegolftapahtuman Tyyni 2018.

Tapahtuma kestää yhteensä 11 päivää ja sisältää kaikkea frisbeegolfiin liittyvää oheistapahtumaa sekä kilpailua, huipentuen kolmipäiväiseen kilpailuun joka pelataan samanaikaisesti 4 eri radalla ja johon mahtuu 800 pelaajaa ympäri maailman.

Lisätietoja tapahtuman kotisivuilta: https://www.tyyni.com

21.6. – 1.7.2018 Latitude 64 Tyyni sponsored by Dynamic Discs
Sipoo ja Kerava

 

 

Sibbe Open (EuroTour 2018)

Sipoon Discstroyers ry ja NBDG järjestävät yhteistyössä EuroTourin osakilpailun Sipoon Sibbessä.

10.8. – 12.8.2018 Sibbe Open
Sibbe Disc Golf, Sipoo

Lisätiedot: https://nbdg.fi/sibbe-open/

 

 

Amatöörien frisbeegolfin SM-kilpailut 2018

Frisbeegolfkummit ry ja NBDG järjestävät yhteistyössä Amatöörien frisbeegolfin SM-kilpailut. Tapahtumapaikkana on ainutlaatuinen Tahkon Golfkenttä johon rakennetaan pop-up rata kilpailua varten.

20.9. – 23.9.2018 Amatöörien frisbeegolfin SM
Tahko Golf, Nilsiä

Tapahtuman kotisivut: https://amateurs.frisbeegolf-sm.fi/
T
apahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/amsm2018/

 

 

NBDG Fuengirola Open

Jo kolmatta kertaa NBDG järjestää yhden Espanjan suurimmista kisoista, kun perinteeksi muodostunut Monkeys in Mijas järjestetään nyt nimellä NBDG Fuengirola Open.

Tapahtumaan odotetaan erityisesti pohjoismaista paljon pelaajia, jotka lähtevät venyttämään talven tuloa Espanjan lämpimiin maisemiin. Marraskuussa Fuengirolassa pelataan 20-25 asteen lämpötilassa, samalla kun pohjoismaat ovat lumi- ja vesisateiden sekä mudan ja pakkasen armoilla.

Tarjolla on laaja valikoima eri luokkia ja voit osallistua myös ilman PDGA (tai SFL) jäsenyyttä.

2. – 4. marraskuuta 2018, NBDG Fuengirola Open

DiscGolfPark Mijas, Mijas/Fuengirola, Espanja

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
 https://www.discgolfscene.com/tournaments/NBDG_Fuengirola_Open_2018

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/406569303120012/

NBDG Tuscany Open 2019

NBDG lähtee myös Italian Toscanaan järjestämään PDGA alaisen kilpailun huhtikuussa 2019.

Tämä kisa on erityisesti suunnattu amatööreille ja tarjoamme kilpailun lisäksi unohtumattomia elämyksiä kuten vierailun viinitilalla, hulppeat maisemat radalla sekä yhteistä illanviettoa perinteisten Toscanalaisten ruokalajien kera.

Ratana toimii Pistoiassa sijaitseva Fattoria di Pietrabuonan rata, joka on nyt viestin kirjoitushetkellä vielä 9 väyläinen melko helppo "neppirata" mutta kisaan mennessä valmistuu 10 lisäväylää jotka ovatkin sitten huomattavasti haastavempia. Maantieteellisesti Fattoria di Pietrabuona sijaitsee jotakuinkin Pisan ja Firenzen välillä, noin 45-50 minuutin ajomatkan päässä. Nämä kaksi ovatkin lähimmät lentokentät, mutta myös Milanosta ja Roomasta pääsee suht vaivattomasti ajelemaan muutaman tunnin ajomatkan.

Ajankohta: 4.-7. huhtikuuta 2019

Kisan kotisivut:
http://nbdg.fi/tuscany2019

Ilmoittautuminen:
https://www.discgolfscene.com/tournaments/Tuscany_Open_2019/

 

 

NBDG Grand Slam on ainutlaatuinen tapahtumakiertue. Frisbeegolf viedään golfkenttien huippupuitteisiin ja osallistujat pääsevät nauttimaan milliin leikatuista nurmista.

NBDG Grand Slam tapahtumat ovat kaksi- tai kolmipäiväisiä. Ohjelmaan kuuluu PDGA-kilpailu, parikilpailu, distance showcase ja muuta oheisohjelmaa. NBDG Grand Slamit ovat frisbeegolfkilpailujen “next level”.

NBDG Grand Slam tapahtumat 2018

 

NBDG Open on kilpailuiden ykkösluokkaa. Tarjolla on yleisimmät avoimet luokat miehille ja naisille. Yksi- tai kaksipäiväisessä kisassa kilpaillaan tietysti rahapalkinnoista. Payout on vähintään 70%.

NBDG Open tapahtumat 2018

  NBDG Amateurs on amatööripelaajille suunnattu yksipäiväinen PDGA-kilpailu. Pro-pelaajat pääsevät toki mukaan pros playing am-säännön mukaisesti. Kaksi kilpailukierrosta, oheiskisoja ja arvontoja. Suosituin kilpailuformaattimme.

 NBDG Amateurs tapahtumat 2018

 

NBDG Special tarjoaa vaihtelua perinteisiin yhden päivän kilpailuihin. NBDG Special on kaksipäiväinen PDGA-kilpailu, jossa pelataan kolme kisakierrosta.

 

Spesiaalin tapahtumasta tekee se, että kilpailussa pelataan aina vähintään kaksi eri rataa.

NBDG Special tapahtumat 2018

 

 

NBDG Flex on helppo tapa käydä hakemassa ratingia itselleen. Kyseessä yhden kierroksen PDGA-kilpailu joustavin lähtöajoin eli saavu paikalle, heitä kisakierros ja lähde kotiin. Helppoa.

 

NBDG Flex tapahtumat 2018

  • 25.6.2018 Tyyni After Dawn Flex Start Sibbe

  • 25.6.2018 Tyyni Morning Flex Start Sibbe

  • 25.6.2018 Tyyni Flex Start Söderkullan Kartano

  • 25.6.2018 Tyyni Flex Start Keinukallio

  • 26.6.2018 Tyyni Flex Start Nevas Golf

  • 27.6.2018 Tyyni Flex Start Sibbe

  • 25.7.2018 NBDG Flex Ford

  • 27.7.2018 NBDG Double Flex Heinola

 

NBDG Juniors on juniori-ikäisille suunnattu tapahtuma. NBDG Juniors voidaan järjestää PDGA-kilpailuna tai se voi leikkimielinen ohjaus- ja kisatapahtuma ilman sen suurempia vaatimuksia.

 

NBDG Juniors tapahtumat 2018

  • 1.7.2018 Tyyni Juniors @ Söderkulla, Sipoo

 

NBDG Extra tarjoaa jotain muuta. Jos haluat yhden kiekon kilpailun, LED-kisat tai vaikkapa yötä vasten pelattavan maratonkisan, niin NBDG Extra on oikea paketti siihen. Räätälöimme mahdollisuuksien rajoissa juuri sellaisen tapahtuman kuin haluat.

NBDG Extra tapahtumat 2018