NBDG Events

NBDG on Suomen kokenein frisbeegolfkilpailujen järjestäjä kautta aikain. Olemme järjestään sadoittain erilaisia frisbeegolfkilpailuja sekä -tapahtumia pienistä viikkokilpailuista aina Euroopan suurimpaan frisbeegolftapahtumaan ja SM-kisoihin. 

Osallistumalla NBDG:n järjestämiin kisoihin, tuet suomalaista frisbeegolfia ja autat edistämään sekä lajia että sen ympärillä tapahtuvaa lajikehitystä. Lisäksi tiedät saavasi asianmukaisesti ja kestävän kehityksen ehdoilla tuotetun tapahtumakokemuksen.

Voit myös tilata NBDG:n järjestämään tapahtuma sinulle. Se voi olla aina yrityksen TYKY-päivä tai vaikka seuran kotiradan ensimmäiset viralliset kilpailut. Ota yhteyttä events@nbdg.fi ja pyydä lisätietoja.


NBDG Events Calendar 2019

Alla olevasta kalenterista näet kaikki NBDG tapahtumat kätevästi. Mikäli kalenteri ei avaudu esiin, saat sen auki klikkaamalla -> tästä.

Löydät kaikki NBDG kisat Metrixistä linkistä: http://metrix.nbdg.fi

 

 

 


NBDG tapahtumat ja konseptit

Dynamic Discs Tyyni 2019 sponsored by Latitude 64

NBDG järjestää yhteistyössä Sipoon Discstroyers ry:n, Frisbeegolf Club Keinukallio ry:n ja Frisbeegolf Club Hyrylä Ry kanssa Euroopan suurimman frisbeegolftapahtuman Tyyni 2019.

Tapahtuma kestää yhteensä 11 päivää ja sisältää kaikkea frisbeegolfiin liittyvää oheistapahtumaa sekä kilpailua, huipentuen kolmipäiväiseen kilpailuun joka pelataan samanaikaisesti 4 eri radalla ja johon mahtuu 800 pelaajaa ympäri maailman.

Lisätietoja tapahtuman kotisivuilta: https://www.tyyni.com

20.6. – 30.6.2019 Dynamic Discs Tyyni sponsored by Latitude 64
Sipoo, Kerava ja Tuusula.

  

 

Amatöörien frisbeegolfin SM-kilpailut 2019

NBDG, Sipoon Discstroyers ry ja Frisbeegolfkummit ry järjestävät yhteistyössä Amatöörien frisbeegolfin SM-kilpailut. Tapahtumapaikkana on myös Tyyni -tapahtumasta tuttu Sibbe Disc Golf

 

Kisan tarkemmat tiedot tulossa.

 

NBDG Tuscany Open 2019

NBDG lähtee myös Italian Toscanaan järjestämään PDGA alaisen kilpailun huhtikuussa 2019.

Tämä kisa on erityisesti suunnattu amatööreille ja tarjoamme kilpailun lisäksi unohtumattomia elämyksiä kuten vierailun viinitilalla, hulppeat maisemat radalla sekä yhteistä illanviettoa perinteisten Toscanalaisten ruokalajien kera.

Ratana toimii Pistoiassa sijaitseva Fattoria di Pietrabuonan rata, joka on nyt viestin kirjoitushetkellä vielä 9 väyläinen melko helppo "neppirata" mutta kisaan mennessä valmistuu 10 lisäväylää jotka ovatkin sitten huomattavasti haastavempia. Maantieteellisesti Fattoria di Pietrabuona sijaitsee jotakuinkin Pisan ja Firenzen välillä, noin 45-50 minuutin ajomatkan päässä. Nämä kaksi ovatkin lähimmät lentokentät, mutta myös Milanosta ja Roomasta pääsee suht vaivattomasti ajelemaan muutaman tunnin ajomatkan.

Ajankohta: 4.-7. huhtikuuta 2019

Kisan kotisivut:
http://nbdg.fi/tuscany2019

Ilmoittautuminen:
https://www.discgolfscene.com/tournaments/Tuscany_Open_2019/

 

 

NBDG Fuengirola Open 2019

Jo neljättä kertaa NBDG järjestää Espanjan Fuengirolassa, Mijaksen radalla perinteisen PDGA -alaisen kilpailun. Vuoden 2018 kilpailu oli toistaiseksi suurin koskaan Espanjassa järjestetty kilpailu. Tapahtumaan osallistui 108 kilpailijaa 12 eri maasta.

Tapahtumaan odotetaan jälleen erityisesti pohjoismaista paljon pelaajia, jotka lähtevät venyttämään talven tuloa Espanjan lämpimiin maisemiin. Marraskuussa Fuengirolassa pelataan 20-25 asteen lämpötilassa, samalla kun pohjoismaat ovat lumi- ja vesisateiden sekä mudan ja pakkasen armoilla.

Tarjolla on laaja valikoima eri luokkia ja voit osallistua myös ilman PDGA (tai SFL) jäsenyyttä.

30.lokakuuta – 3. marraskuuta 2019, NBDG Fuengirola Open

DiscGolfPark Mijas, Mijas/Fuengirola, Espanja

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
https://nbdg.fi/fuengirola-open

 

NBDG Grand Slam on ainutlaatuinen tapahtumakiertue. Frisbeegolf viedään golfkenttien huippupuitteisiin ja osallistujat pääsevät nauttimaan milliin leikatuista nurmista.

NBDG Grand Slam tapahtumat ovat kaksi- tai kolmipäiväisiä. Ohjelmaan kuuluu PDGA-kilpailu, parikilpailu, distance showcase ja muuta oheisohjelmaa. NBDG Grand Slamit ovat frisbeegolfkilpailujen “next level”.

 

NBDG Open on kilpailuiden ykkösluokkaa. Tarjolla on yleisimmät avoimet luokat miehille ja naisille. Yksi- tai kaksipäiväisessä kisassa kilpaillaan tietysti rahapalkinnoista. Payout on vähintään 70%. 
NBDG Amateurs on amatööripelaajille suunnattu yksipäiväinen PDGA-kilpailu. Pro-pelaajat pääsevät toki mukaan pros playing am-säännön mukaisesti. Kaksi kilpailukierrosta, oheiskisoja ja arvontoja.
NBDG Amateurs on suosituin kilpailuformaattimme.
 

NBDG Special tarjoaa vaihtelua perinteisiin yhden päivän kilpailuihin. NBDG Special on kaksipäiväinen PDGA-kilpailu, jossa pelataan kolme kisakierrosta.

 Spesiaalin tapahtumasta tekee se, että kilpailussa pelataan aina vähintään kaksi eri rataa.

 

NBDG Flex on helppo tapa käydä hakemassa ratingia itselleen. Kyseessä yhden kierroksen PDGA-kilpailu joustavin lähtöajoin eli saavu paikalle, heitä kisakierros ja lähde kotiin. Helppoa.

 

NBDG Juniors on juniori-ikäisille suunnattu tapahtuma.

NBDG Juniors voidaan järjestää PDGA-kilpailuna tai se voi leikkimielinen ohjaus- ja kisatapahtuma ilman sen suurempia vaatimuksia.

 

     

    NBDG Extra tarjoaa jotain muuta. Jos haluat yhden kiekon kilpailun, LED-kisat tai vaikkapa yötä vasten pelattavan maratonkisan, niin NBDG Extra on oikea paketti siihen. Räätälöimme mahdollisuuksien rajoissa juuri sellaisen tapahtuman kuin haluat.