NBDG Events

NBDG on Suomen kokenein frisbeegolfkilpailujen järjestäjä kautta aikain. Olemme järjestäneet sadoittain erilaisia frisbeegolfkilpailuja ja -tapahtumia pienistä viikkokilpailuista aina Euroopan suurimpaan frisbeegolftapahtumaan ja SM-kisoihin. 

Osallistumalla NBDG:n järjestämiin kisoihin, tuet suomalaista frisbeegolfia ja autat edistämään sekä lajia että sen ympärillä tapahtuvaa lajikehitystä. Lisäksi tiedät saavasi asianmukaisesti ja kestävän kehityksen ehdoilla tuotetun tapahtumakokemuksen.

Voit myös tilata NBDG:n järjestämään tapahtuma sinulle. Se voi olla aina yrityksen TYKY-päivä tai vaikka seuran kotiradan ensimmäiset viralliset kilpailut. Ota yhteyttä events@nbdg.fi ja pyydä lisätietoja.


NBDG Events Calendar 2020

Alla olevasta kalenterista näet kaikki NBDG tapahtumat kätevästi. Mikäli kalenteri ei avaudu esiin, saat sen auki klikkaamalla -> tästä.

Löydät kaikki NBDG kisat Metrixistä linkistä: http://metrix.nbdg.fi

 

 

 


NBDG tapahtumat ja konseptit 

NBDG Tyyni sponsored by Latitude 64

NBDG järjestää yhteistyössä Frisbeegolf Club Keinukallio ry:n, Porvoon frisbeegolfseura Ry:n ja Frisbeegolf Club Hyrylä Ry kanssa Euroopan suurimman frisbeegolftapahtuman NBDG Tyyni.

Tapahtuma kestää yhteensä 11 päivää ja sisältää kaikkea frisbeegolfiin liittyvää oheistapahtumaa sekä kilpailua, huipentuen kolmipäiväiseen kilpailuun joka pelataan samanaikaisesti kuudella eri radalla ja johon mahtuu yli 1000 pelaajaa ympäri maailman.

Lisätietoja tapahtuman kotisivuilta: https://www.tyyni.com 

 

NBDG-X tapahtumat Euroopassa

NBDG-X on aivan uudenlainen frisbeegolftapahtumien sarja. Vuonna 2020 tulemme järjestämään seitsemän tapahtumaa eri puolilla Eurooppaa. Tapahtumat tarjoavat osallistujille muutakin kuin pelkän frisbeegolfkilpailun - luvassa vierailu viinitilalle Italiassa, panimokierros Tsekeissä, kierros frisbeegolftehtaalla Ruotsissa, frisbeegolfia kasvitieteellisessä puutarhassa Unkarissa... Elämyksiä frisbeegolfin ohella.

NBDG-X tapahtumat:
22.-25.4.2020 NBDG-X Bohemian Open (Chateau Hostacov, Tsekki)
10.-13.6.2020 NBDG-X Tuscany Open (Fattoria di Pietrabuona, Italia)
18.-20.6.2020 NBDG-X Jussin Kisat (Sibbe Disc Golf, Suomi)
12.-15.8.2020 NBDG-X Skellefteå (Skellefteå, Ruotsi)
2.-5.9.2020 NBDG-X Jupiter's Shade (Varazdin, Kroatia)
30.9.-3.10.2020 NBDG-X Arbopen 2020 (Szarvasi Arboretum, Unkari)
4.-7.11.2020 NBDG-X Fuengirola Open (Mijas, Espanja)

Lisätietoja NBDG-X kotisivuilta: https://nbdg-x.com/

 

Päivitämme vuoden 2020 tapahtumatarjontaamme lähiaikoina.

 

  

 

 

 

   


  Finnish
  FI

  Net Orders Checkout

  Item Price Qty Total
  Subtotal €0,00
  Shipping
  Total

  Shipping Address

  Shipping Methods

  Liquid error: Could not find asset snippets/coming-soon-modal.liquid