NBDG Events

Natural Born Disc Golfer on Suomen kokenein frisbeegolftapahtumien järjestäjä kautta aikain. Olemme järjestäneet sadoittain erilaisia frisbeegolfkilpailuja ja -tapahtumia pienistä viikkokilpailuista aina Euroopan suurimpaan frisbeegolftapahtumaan ja SM-kilpailuihin.

Osallistumalla NBDG:n järjestämiin tapahtumiin tuet suomalaista frisbeegolfia ja autat edistämään sekä lajia että sen ympärillä tapahtuvaa lajikehitystä. Lisäksi tiedät saavasi asianmukaisesti ja kestävän kehityksen ehdoilla tuotetun tapahtumakokemuksen.

Voit myös tilata NBDG:n järjestämään tapahtuman sinulle. Se voi olla yrityksen TYKY-päivä tai vaikka seuran kotiradan ensimmäiset viralliset kilpailut. Ota yhteyttä events@nbdg.fi ja pyydä lisätietoja.NBDG Events | Tapahtumakalenteri

NBDG:n tapahtumakalenterista löydät kaikki NBDG:n tapahtumat Suomessa ja ulkomailla sekä myös Sibbe Disc Golfin tapahtumat.

Kalenteriin pääset TÄSTÄ.

You can find all NBDG events from Disc Golf Metrix: Disc Golf Metrixissä löydät NBDG:n tapahtumat osoitteesta: http://metrix.nbdg.fi.