Uusia maksutapoja - Apple Pay, Google Pay sekä MobilePay
Frisbeegolfin SM 2024: KiekkoKingin sometekeminen villitsee myös SM-kisoissa

Frisbeegolfin SM 2024: KiekkoKingin sometekeminen villitsee myös SM-kisoissa

Frisbeegolfin SM 2024: KiekkoKingin sometekeminen villitsee myös SM-kisoissa

KiekkoKingi on vuonna 2021 perustettu frisbeegolfin erikoisliike. Kaarinassa sijaitsevan kivijalkamyymälän ja päävaraston yhteydessä toimii myös frisbeegolfin sisätreenikeskus.

KiekkoKingiltä löydät laajan valikoiman frisbeegolftuotteita huippumerkeiltä, Merrellin frisbeegolfkengät sekä Suomen laajimman valikoiman käytettyjä kiekkoja.

“Olemme nuoria yrittäjiä ja ehdoton vahvuutemme on sosiaalinen media, jossa brändillämme on yli 40 000 seuraajaa. Verkkokauppamme toimittaa paketteja ympäri maailmaa”, KiekkoKingin toimitusjohtaja Eemil Matti taustoittaa.

Frisbeegolfin avointen luokkien SM-kisat on kotimaisen frisbeegolfin ykköstapahtuma, joka kerää samaan paikkaan kaikki Suomen kovimmat heittäjät. Tämän vuoden kisoille povataan suurta mediahuomiota.

“Suosittelemme lajista kiinnostuneita saapumaan paikan päälle seuraamaan kisoja. Näin tuette kotimaista frisbeegolfia parhaiten”, Matti alleviivaa.

KiekkoKingillä on myyntipiste SM-kisojen kilpailupäivien aikana Sibbe Disc Golfin tapahtumakeskuksessa. Kiekkojen lisäksi erikoistarjouksessa on Merrellin frisbeegolfkenkiä.

“Kannattaa tulla testaamaan meidän puttihaastetta”, Matti vinkkaa.

“Kehitä Pelisi – Design Your Game” – seuraa KiekkoKingiä

Kotisivut: https://kiekkokingi.fi/

Facebook: KiekkoKingi

Instagram: @kiekkokingi

YouTube: KiekkoKingi

KiekkoKingi on frisbeegolfin avointen luokkien SM-kisojen virallinen yhteistyökumppani vuonna 2024.