Uusia maksutapoja - Apple Pay, Google Pay sekä MobilePay
NBDG:n ja Fordin yhteistyö jatkuu tänäkin vuonna

NBDG:n ja Fordin yhteistyö jatkuu tänäkin vuonna

NBDG:n ja Fordin yhteistyö jatkuu tänäkin vuonna

Ford on tukenut NBDG:tä useita vuosia, eikä suotta. Yhteistyön avulla NBDG on saanut valmiuksia tehdä tärkeää työtä lajin kehittämiseksi. Työ on sisältänyt muun muassa kilpailujen järjestämistä monen tasoisille pelaajille, hyvin ylläpidetty upea rata, tukea- sekä apua seuroille, kilpapelaajille ja lajin harrastajille.

Kuva: Marika Salmi photography

Yhteistyöllä saamme tehtyä lajista helposti lähestyttävän ja tehtyä kilpailuista entistä laadukkaampia. Yhteistyömme jatkuu tänäkin vuonna.

Euroopan suurin frisbeegolf-tapahtuma, NBDG:n järjestämä Tyyni, on monelle pelaajalle kauden päätapahtuma.

Vuonna 2020 Tyyneä ei voitu vallitsevan COVID-19 tilanteen takia järjestää. Tämän vuoden yleisötilanne on vielä auki, mutta varmaa on että tapahtuma kuitenkin videoidaan ja tapahtuman kulkua voi seurata myös sosiaalisen median tileistä kotisohvalta.

 

Tyynessä käy myös kiekkokauppa kuumana!
Kuva: Marika Salmi Photography

Tyynessä näkee myös kotimaisten huippupelaajien lisäksi myös maailmanluokan tähtiä, vuonna 2019 Tyynessä oli mm. Eagle McMahon, Eric Oakley ja Simon Lizotte

Eagle McMahon ja Eric Oakley Tyynessä.
Kuva: Marika Salmi Photography

Fordin myyntipäällikkö Joni Luumi kommentoi pitkää yhteistyötä:

Ford on ollut tukemassa Juha Kytö ja koko NBDG yhteisöä jo useamman vuoden ajan. Työ, jota he ovat tehneet lajin eteen on upeaa katsottavaa. Paljon kilpailuja kaikentasoisille pelaajille, hieno rata helpottamaan pääkaupunkiseudun pelaajaruuhkia sekä tuki ja apu muille seuroille, kilpapelaajille sekä harrastajille kaikenlaisissa lajiin liittyvissä kysymyksissä. Onkin siis hienoa olla tänäkin vuonna mukana tukemassa NBDG:tä.

NBDG:n järjestämä Euroopan suurin frisbeegolf kilpailu Tyyni on edelleen monelle pelaajalle kauden päätapahtuma ja siksi on hienoa, että voimme olla mukana avustamassa tämän järjestämisessä. Tässä tapahtumassa hienointa on osallistujien keskeinen kanssakäynti sekä useat oheistapahtumat, jotka täydentävät kilpailua upeasti.

Lisäksi heidän upealta radalta Sibbestä löytyy myös haastava Ford Hybrid layout, jossa mm. juuri Tyyni kilpailussa pelataan.

Ford Finlandin myyntipäällikkö Joni Luumi Tyyni 2019 -tapahtuman avajaisissa.
Kuva: Marika Salmi Photography

 

Jos et ole vielä testannut Ford Hybrid layoutia niin tervetuloa testaamaan rataa Sibbeen! Minkä tuloksen sinä olet saanut Ford Hybrid radalla? Olethan tulossa Tyyneen?

 

Seuraa Fordia sosiaalisissa medioissa:

https://www.ford.fi

https://www.facebook.com/fordfinland

https://www.instagram.com/fordfinland/