Uusia maksutapoja - Apple Pay, Google Pay sekä MobilePay
Ramirentin ja NBDG:n yhteistyö vahvistuu

Ramirentin ja NBDG:n yhteistyö vahvistuu

Ramirentin ja NBDG:n yhteistyö vahvistuu

Ramirent on NBDG:n pitkäaikainen yhteistyökumppani ja kauden 2021 myötä yhteistyö laajenee edelleen. Ramirent on ollut mukana Sibbe Disc Golfin radalla sekä NBDG:n tapahtumissa jo vuodesta 2017.

Sibbe Disc Golfissa on hyödynnetty Ramirentin laadukasta konekantaa ylläpitotöissä, joissa oman laitteen ostaminen ei ole kustannustehokasta. Yhdessä Ramirentin kanssa olemme kartoittaneet ja suunnitelleet parhaat Sibbe Disc Golfin frisbeegolfradan ylläpito- ja rakennustöitä palvelevat ratkaisut”, NBDG:n toimitusjohtaja Juha Kytö kertoo.
Näemme Ramirentillä, että frisbeegolf on helppo ja kaikille soveltuva harrastus, joka liikuttaa satojatuhansia suomalaisia”, kertoo Ramirentin myynti- ja markkinointijohtaja Arto Palsio. “Panostamme kumppanuuksissa pitkäjänteiseen ja molempia osapuolia palvelevaan yhteistyöhön.”

Tänä vuonna NBDG kasvattaa myös junioriohjelmaansa lisäämällä junioreiden omia tapahtumia joita myös videoidaan YouTube -kanavalle. “Haluamme olla mukana tukemassa nuorten urheilua myös frisbeegolfin parissa”, Ramirentin Product Marketing Manager Kari Montonen taustoittaa. 


Juha Kytö arvostaa pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita, jotka jakavat visiomme kanssamme. “Kasvava yhteistyö mahdollistaa Sibbe Disc Golfin käyttäjille entistä laadukkaamman kokemuksen sekä katsojille enemmän ja parempaa NBDG:n mediatuotantoa sekä kestävän jurioriohjelman.” 
Toimimme toimialamme edelläkävijöinä ja etsimme innovatiivisia ratkaisuja palvellaksemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja luodaksemme elämyksiä niin frisbeegolfradoilla kuin niiden ulkopuolellakin. Ramirent tukee hyvin visiotamme”, Juha Kytö kertoo.

 Ramirent Finland

Kotisivut: Suomen johtava rakennuskonevuokraamo | Ramirent

Instagram: @ramirent_finland • Instagram-kuvat ja -videot

Facebook: Ramirent Finland | Facebook

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ramirent-finland-oy

Youtube: Ramirent Finland Oy Official - YouTubeNBDG

Kotisivut: https://nbdg.fi

Youtube: NBDG Suomi - http://www.nbdg.tv

Facebook: Natural Born Disc Golfer - https://www.facebook.com/naturalborndiscgolfer

Instagram: @naturalborndiscgolfer https://www.instagram.com/naturalborndiscgolfer/

LinkedIn:NBDG Natural Born Disc Golfer https://www.linkedin.com/company/nbdg-natural-born-disc-golfer