Uusia maksutapoja - Apple Pay, Google Pay sekä MobilePay
Bunkkerilla tapahtuu

Bunkkerilla tapahtuu

Bunkkerilla tapahtuu

NBDG:n bunkkeri on mielestämme erinomainen tapa suojella kaikille lajiin vihkiytyneille elintärkeitä asioita, kuten frisbeegolfkiekkoja ja muita tarvittavia välineitä. Säilytämme välineitä tarkoin varjeltuina suljettujen ovien takana, jotta tilauksen tullessa saamme asiakkaalle priimakunnossa olevat tavarat. Apinalaumastamme yksi jäsen on koulutettu huolehtimaan tarvikkeista ja siitä, että ne päätyvät ajallaan ihmisasiakkaillemme. Bunkkeri on siis oikeastaan vain lempinimi varastollemme, jossa nettikauppavastaavamme hoitaa työnsä päivittäin palvellen innokkaita ja lajimme kasvulle elintärkeitä asiakkaita. 


Mitä oikein tapahtuu?

On tullut aika muuttaa bunkkeri Vantaalta lähemmäs kotia. Yrityksemme toiminta keskittyy jatkossa entistä enemmän Sibbe Disc Golfin lähiseudulle. Muuton jälkeen tärkeimmät NBDG:n toimielimet ovat melkoisen lähellä toisiaan, joten päivittäinen yhteistyö yrityksen sisällä helpottuu. Tulevalla kaudella esimerkiksi ProShopin tuotetäydennykset hoituu näppärästi varaston ollessa lähellä. Muuton ensimmäinen vaihe oli luonnollisesti jäljellä olevien tuotteiden inventointi. Kiitos innokkaiden frisbeegolfaajien varastomme eivät olleet täysin pullollaan, joten inventaario sujui yllättävän kivuttomasti. Lajin räjähdysmäinen kasvu on ajanut kiekkovalmistajat sellaiseen kiireeseen, että oksat pois. Tavoitteenamme on tietysti kyetä tarjoamaan asiakkaillemme kaikki lajiin tarvittavat tuotteet heti, kun se on mahdollista. 

Vasemmalla monista tapahtumista tuttu Mikko Wikman ja oikealla nettikauppavastaava Mikko Jokinen. 

Pyrimme tekemään uudesta varastosta entistä selkeämmän ja toimivamman kokonaisuuden. Nettikauppavastaavamme Mikko Jokinen on suunnitellut varastosta helppokäyttöisen ja loogisen, jotta hänen työnsä nopeutuu ja tuotteet saadaan asiakkaille entistä nopeammin. Entinen varastomme ei ollut pohjaratkaisultaan optimaalinen sen ollessa melkoinen sokkelo. Kaikki tavarat eivät myöskään mahtuneet samaan huoneeseen, joten ympäriinsä kävelemiseen tuhraantui turhaan aikaa. Varastolle on kasattu uudet hyllyt ja kiekkojen säilytykseen tehdyt uudet säilytyslokerot ovat valmiina tuotteita varten. Uusissa lokeroissa on maininta kyseisen kiekon valmistajasta, kiekon nimestä, moldista, muovista ja lentoarvoista. 

Uuden varaston tarkoitus on siis hyödyttää kaikkia osapuolia tasapuolisesti. Pyrimme siihen, että tapamme toimia kehittyy jatkuvasti, joten tällä pienellä muutoksella on mahdollista myös harjoittaa jouhevampaa asiakaspalvelua. Valitettavasti uudet tilat eivät ehkä anna meille mahdollisuutta kutsua sitä enää bunkkeriksi. Vanhan varaston nimitys oli looginen sille betoni**********, mutta nyt ideariihessä täytyy keksiä uusi osuva nimitys tiloillemme. :)

Miten tilauksesi päätyy käsiisi?

Jokaisen päivän ensimmäinen työvaihe on saapuneiden tilausten läpikäynti. Uusista tilauksista tulostetaan keräilylista, jonka mukaan tuotteita lähdetään keräämään. Tuotteita käsitellään tässäkin vaiheessa kuin kukkaa kämmenellä, sillä tiedämme, miten me haluaisimme meidän omia tilauksiamme käsiteltävän. Tuotteet laitetaan joko asiakaskirjeisiin tai laatikoihin riippuen tilauksen koosta. Pakettiin laitetaan osoitekortti ja se viedään Postin toimipisteeseen. Sieltä Posti kuljettaa pakettisi hellävaraisesti ennalta sovittuun osoitteeseen ja sinä pääset käsiksi uunituoreisiin välineisiin. Me tiedämme, ettei maailmassa ole montaa parempaa hetkeä kuin ensikosketus uuteen frisbeegolfkiekkoon, joten pyrimme tahollamme tekemään kiekon matkasta mahdollisimman sulavan. Tilatessasi meiltä tuotteen saat sähköpostiisi kuvauksen siitä, kuinka osa porukastamme tanssii pöydillä ja osa joutuu vahvojen tunteiden valtaan tilauksen saapuessa. Niin innoissamme mekin olemme!

Kurkista ihmeessä mitä ihania uutuuksia verkkokaupastamme tällä hetkellä löytyy!

Teksti: Pyry Sinisalo