Uusia maksutapoja - Apple Pay, Google Pay sekä MobilePay
Frisbeegolfin SM 2024: Ford sähköistää kotimaan kuumimman frisbeegolftapahtuman

Frisbeegolfin SM 2024: Ford sähköistää kotimaan kuumimman frisbeegolftapahtuman

Frisbeegolfin SM 2024: Ford sähköistää kotimaan kuumimman frisbeegolftapahtuman

Oy Ford Ab on toiminut Suomessa Ford-ajoneuvojen ja -varaosien maahantuojana jo vuodesta 1926 alkaen – pian matkaa on siis tehty sata vuotta. Frisbeegolfia Ford on ollut tukemassa Suomessa jo useamman vuoden.

Autoteollisuus sähköistyy kovaa vauhtia ja ensimmäinen Euroopassa valmistettu täyssähköauto, Ford Explorer, on juuri esitelty. Ford Explorer on herättänyt paljon kiinnostusta ja ennakkotilauksia onkin tehty paljon. Myös Ford-hyötyajoneuvot sähköistyvät ja mallisto uudistuu koko ajan.

“Transitin laajasta mallivalikoimasta löytyy varmasti kuljetuskalustoa kaikkeen tarpeeseen, niin henkilö- kuin tavarakuljetukseen. Fordilla on myös vahva ja osaava jälleenmyynti- sekä korjaamoverkosto, joka varmistaa kaikille Ford-autoilijoille hyvät ja ammattitaitoiset palvelut”, Oy Ford Ab:n varaosa- ja huoltojohtaja Matti S. Koponen kommentoi.

Frisbeegolfia Ford alkoi tukea Suomessa aluksi osana yrityksen yhteiskuntavastuuohjelmaa, kun lajin huomattiin liikuttavan paljon nuoria, perheitä ja ihan tavallisia ihmisiä. Fordilla ollaankin päästy todistamaan läheltä lajin hurjaa kasvua. Frisbeegolf on saanut monet innostumaan ulkoilusta ja liikunnasta.

“Frisbeegolfin avointen luokkien SM-kilpailut on varmasti lajia harrastaville yksi vuoden tärkeimmistä kohokohdista nähdä ja seurata suomalaisten huippupelaajien peliä ja kisamenestystä”, itsekin frisbeegolfia harrastava Koponen tunnelmoi.

“Pelin seuraaminen paikan päällä on elämys. Mielenkiintoista se on totta kai myös netin tai TV:n välityksellä. Upeaa, että nyt myös Yle näyttää kisatapahtumia kanavillaan ja laji tulee tutuksi myös laajemmin niille, jotka sitä eivät tunne kunnolla. Tämä varmasti lisää innostusta lähteä kokeilemaan ja harrastamaan frisbeegolfia”, Koponen alleviivaa.

Oy Ford Ab on frisbeegolfin avointen luokkien SM-kisojen virallinen yhteistyökumppani vuonna 2024.

Seuraa Oy Ford Ab:ta

Kotisivut: https://www.ford.fi/

Facebook: Ford Finland

Instagram: @fordfinland

LinkedIn: Ford Finland

Kuva on lisenssoitu Marika Salmi Photographyltä.