Uusia maksutapoja - Apple Pay, Google Pay sekä MobilePay
Haluatko pelaamaan SM-kisaradalle Sibbeen? Näin se on mahdollista!

Haluatko pelaamaan SM-kisaradalle Sibbeen? Näin se on mahdollista!

Haluatko pelaamaan SM-kisaradalle Sibbeen? Näin se on mahdollista!

Sibbe Disc Golfin rata isännöi tänä vuonna avointen luokkien SM-kisoja heinäkuun alkupuolella. Vuonna 2016 perustettu rata on toiminut vuosien saatossa useiden isojen SM- ja Tyyni-kilpailujen päänäyttämönä. Tänä vuonna rata tulee haastamaan kaikki Suomen huippupelaajat kovemmin kuin koskaan aiemmin.

SM-kisojen ratakarttaa pääset tarkastelemaan täältä.

Haluatko päästä testaamaan Sibben SM-kisalayoutin, jolla kaikki Suomen huippupelaajat ottavat heinäkuun alussa mittaa toisistaan? Listasimme tähän artikkeliin, miten se on mahdollista!

1) Osta VIP-lippu Tiketistä

Rata on varattu VIP-lipun ostaneille torstaina, perjantaina ja lauantaina kilpailukierroksen päättymisen jälkeen. Kyseisinä päivinä radalla pelaaminen on mahdollista noin klo 19:00–22:00. Järjestäjä ilmoittaa kunakin päivänä, kun kilpailukierros on päättynyt ja rata on vapaa pelattavaksi.

VIP-lippu oikeuttaa pelaamaan radalla sen päivän iltana, jonka päivän VIP-lipusta on kyse. Mikäli olet siis ostanut VIP-lipun esimerkiksi torstaille, saat pelata radalla vapaasti torstaina järjestäjän ilmoittamasta hetkestä alkaen aina klo 22:00 saakka.

VIP-liput SM-kisatapahtumaan myydään Tiketissä.

Voit lukea lisää erilaisista lipputyypeistä ja VIP-lippujen hintaluokista Tiketin sivuilta.

2) Tule mukaan vapaaehtoiseksi

SM-kisojen visiona on olla kotimaan katsotuin frisbeegolftapahtuma kautta aikain. SM-kisojen mediakumppaneita ovat muun muassa Yle ja Disc Golf Network. Näin merkittävän tapahtuman järjestäminen ei ole mahdollista ilman useita kymmeniä vapaaehtoisia.

Kaikki tapahtuman aikana vähintään kaksi lyhyempää vuoroa tai yhden pidemmän vuoron työskennelleet saavat vapaaehtoispaketin lisäksi pelata maksutta SM-kisaradalla.

Vapaaehtoiset voivat pelata radalla torstaina, perjantaina ja lauantaina kilpailukierroksen (ja oman työvuoron) päättymisen jälkeen. Kyseisinä päivinä radalla pelaaminen on mahdollista noin klo 19:00–22:00. Järjestäjä ilmoittaa kunakin päivänä, kun kilpailukierros on päättynyt ja rata on vapaa pelattavaksi.

Lue lisää vapaaehtoisuudesta NBDG:n sivuilta.

3) Jussin Kisat

Osa SM-kisaradan väylistä on testattavana jo perinteisissä Jussin Parikisoissa ja Jussin Kisoissa, jotka polkaisevat juhannuksen tänäkin vuonna käyntiin.

Jussin Kisoissa pelattava rata on 23-väyläinen "Mega-Sibbe", joka on yhdistelmä Sibben keltaista ja sinistä layoutia, minkä lisäksi tänä vuonna mukana on myös SM-kisoissa pelattavia yhdistelmäväyliä.

Mega-Sibben ratakartan löydät täältä.

Tänä vuonna Jussin Kisoissa arvotaan kaikkien osallistujien kesken yhdelle onnekkaalle NBDG Events Golden Ticket loppuvuodeksi, toiselle Sibben kausikortti ja kolmannelle pääsylippu European Disc Golf Festivaleille Tallinnaan sekä monia muita tuotepalkintoja.

Lisätiedot ja rekisteröityminen Disc Golf Metrixissä.

Tervetuloa juhlimaan juhannusta Jussin Kisoihin!

Tuoteotsikko