Uusia maksutapoja - Apple Pay, Google Pay sekä MobilePay
Odottava tunnelma

Odottava tunnelma

Odottava tunnelma

Oon viime aikoina keskustellut Team NBDG:n jäsenten tavoitteista ja suunnitelmista tälle vuodelle. Useilla kisakausi starttaa pääsiäisen nurkilla: Petäjäsuo Amateurs, Startti Amateurs, Masters ja Pro, Piazza… mikä tarkoittaa, että päästään jännäilemään tiimin menestystä ja edesottamuksia ja tottakai raportoidaan niitä myös teille. Team NBDG on vahvasti edustettuna Tyynessä sekä mitä todennäköisimmin myös eri SM-kilpailuissa. Osalla pukkaa myös ulkomaan keikkaa, mutta palataan niihin lähempänä.

Kauteen kukin valmistautuu tavallaan. Yksi odottaa kärsimättömänä, että lumet sulaa niin viimein pääsee pakkastauon jälkeen heittämään. Toinen on paahtanut umpihangessa koko talven. Kolmas on tilannut kaapit täyteet uusia kiekkoja ja fiilistelee niiden eksoottisia värivivahteita, kun neljäs puttaa naapureiden hermot riekaleiksi. Valmistautuu miten tahansa niin kutkuttavimmat hetket alkaa olla käsillä, kun odotetaan, että radat sulaa ja nastat ja lahjanarut lentää nurkkaan. Rata-aktiivit levittää hiekkakerroksia tiille odottaen auringon sulattavaa vaikutusta. Talvileiskoista siirrytään kesäleiskoihin ja viimeistään, kun kellot siirretään kesäaikaan siirtyy mukavuudenhaluisimmatkin radalle.

Team NBDG:n osalta kesän odotus ei ainakaan vielä ole käynyt pitkäksi. Säännöllisesti kuuluu terveisiä talvitreeneistä niin halleissa kuin radallakin. Kesää suunnitellaan ja toteutetaan jo aika tahdilla. Tiimin jäsenten omien kilpailuiden lisäksi he on mukana monissa muissakin NBDG:in ja frisbeegolfiin liittyvissä aktiviteeteissa: TD:n jakkaralla, lajiohjauksissa ja monissa muissa tempauksissa. NBDG:n järjestämiä tapahtumia hiotaan koko ajan niin, että ne palvelee osallistujia parhaalla mahdollisella tavalla. Team NBDG kantaa ansiokkaasti kortensa myös tähän kekoon.

On meillä kyllä aika upee jengi.

Rakkaudesta lajiin

Marika Salmi
Team Manager
marika@nbdg.fi

Natural Born Disc Golfer – Get More
Disc Golf Hyvinkää ry
Couple under par

Kirjoittaja

Marika Salmi

Team Manager / Team Natural Born Disc Golfer

Olen Masters-ikää lähestyvä frisbeegolfaktiivi Hyvinkäältä. Olen toiminut lajin parissa vuodesta 2012. Alkuun frisbeegolfin harrastajana ja nykyisin kilpapelaajana sekä sivutoimena. Olen mukana Disc Golf Hyvinkään hallituksessa sekä Suomen Frisbeegolfliiton naisjaostossa. Haluan omalta osaltani olla mukana edistämässä frisbeegolfia niin harrastuksena kuin kilpaurheiluna.

Edustan Team NBDG:tä ja Disc Golf Hyvinkää ry:tä. Tukijoihini kuuluu myös Kehonhuolto Jumissa Oy. Mieheni kanssa kerromme frisbeegolfin täyteisestä elämästämme Couple under Par:n nimissä mm. Facebookissa.