Uusia maksutapoja - Apple Pay, Google Pay sekä MobilePay
Pieniä oivalluksia – 1 vinkki jolla voit saada putit sisään paremmalla prosentilla.

Pieniä oivalluksia – 1 vinkki jolla voit saada putit sisään paremmalla prosentilla.

Pieniä oivalluksia – 1 vinkki jolla voit saada putit sisään paremmalla prosentilla.

Moi. Oon Riku Tähtinen 43-vuotias perheenisä Järvenpäästä. 

Haluan jakaa kanssasi sen, että pienillä oivalluksilla juuri sinä voit saada lajista enemmän irti olit sitten harrastaja tai propelaaja.

 

Pikkasen Kovempaa

Olin opastamassa erästä naispelaajaa. Hänellä oli ongelmana alarautaputtaaminen. Sanoin hänelle, että puttaa Pikkasen Kovempaa. Eli puttaat ikään kuin korin läpi – Pikkasen Kovempaa.

Putti alkoi sujua ja nykyään hän puttaa jo paljon rohkeammin. Ohjeeksi kilpailuihin annoin, että kirjoita käteen PK (Pikkuisen Kovempaa). Johan alkoi sujua!

Oma puttaaminen on ollut kisoissa aina ujoa ja ongelma on vasemmalta ohi menevät putit. Parissa viikkokisoissa kokeilin itse tätä käteen kirjoitettua PK-juttua ja mitä tapahtuikaan? Putit alkoi upota ja tulosta alkoi tulla. Nykyään ei tarvitse kirjoitella käteen mitään. Riittää kun katsoo kohtaa, jossa kirjaimet aikanaan oli niin  muistan putata Pikkasen Kovempaa

SM-kisoissa Hyvinkäällä mokasin neljän päivän aikana yhteensä vain 4-6 puttia kympin ringissä ja väitän, että kaikki johtui siitä, että oivalsin putata Pikkaisen Kovempaa.

Ohjeet caddielle

Olen käyttänyt paljon caddiepalveluita kisoissani. Viime kesänä caddie kysyi minulta ohjeita, miten toimia caddienä. Mietiskelin tätä aikani.

Tarvitsenko ohjeita miten heittää? No en oikeastaan.

Tarvitsenko ohjeita millä kiekolla heitän? No en oikeastaan.

Tarvitsenko kiekon pyyhkimistä? No en oikeastaan.

No mihin tarvitsen  caddieta?

Tärkeimmäksi osoittautui bagin kantamisen lisäksi muistuttaminen: Muista juoda!

Se oli tärkein ohje caddielle, että muistuttaa minua juomaan nestettä kisan aikana. Oli sitten kesä tai talvi niin juominen pitää muistaa kierroksen aikana. 

 

Kirjoittaja

Riku Tähtinen

Team Natural Born Disc Golfer

Olen 43-vuotias perheenisä Järvenpäästä. Frisbeegolf tuli elämääni ystävän kautta 2010 syyskuussa. Innostuin lajista heti ja sen jälkeen kiekkoa on tullut heitettyä lähes joka viikko.

Edustan Mikkelin Frisbeegolfseuraa ja olen ylpeä Team NBDG:n alkuperäisjäsen.

Suurimpia saavutuksia on frisbeegolfin saralla pelillisesti on 2018 Hyvinkään SM-kilpailuiden mastersien  9. sija. Olen suunnitellut Pieksämäelle Partaharjun maastoon paljon hyvää palautetta saaneen frisbeegolfradan. Olen vienyt lajituntemusta eteenpäin mm. pitämällä alakouluissa liikuntatunteja.