Uusia maksutapoja - Apple Pay, Google Pay sekä MobilePay
Off season?

Off season?

Off season?

Talvifribaaminen


Syksy on pikkuhiljaa kääntymässä talvea kohti ja lämpimät t-paita- ja shortsikelit muuttuvat kylmempiin toppa-asusteilla varustettuihin heittokierroksiin. Mikä on sinun off season?

Moni käy talviaikaan halleissa treenaamassa heittoja, toiset kuntouttaa ja vahvistaa itseään salilla, toiset värjäilee kiekkoja sisätiloissa ja toiset rämpii polvia myöten lumihangessa kiekon perässä. Kaikki on hyvästä lajia kohtaan.

Itse pelaan läpi talven ja lisäksi talkoillaan tiipaikkojen pressujen, lumesta puhdistamisen ja sulattamisen merkeissä. Tätä työtä teemme yhdessä seuralaisten kanssa ja pyrimme pitämään Partaharjun radan talvipelattavassa kunnossa. Moottorikelkka polkee yhden talkoolaisen voimalla polkuja väylille ja yhdessä tuumin saamme talvipelaamisenkin tuntumaan vähän mukavammalta. Viikkokisoja pyöritämme myös talviaikaan, mutta ei ihan joka viikko.

Talvipelaamisessa olen huomannut itselläni, että heittojen pituudet lyhenevät kesäaikaisesta jonkin verran. Syynä lienee kylmyys, vaatemäärä ja liukastumisen pelko heittoalustalla. Paikaltaan heitto kun on itselle myrkkyä niin, talvella onkin hyvä aika harjoitella kämmenheittoja, koska se tuntuu luonnollisemmalta paikaltaan heitettäessä. Mutta lumesta on myös hyötyä, koska ikävät rollit jää kyllä odottelemaan kesää :)

Hallitreeneissä käyn talviaikaan melko vähän, mutta salilla kuntoutan selkääni viikoittain. Myös puufrisbeekorien teko on minulle aikaa kahden rakkaan harrastuksen parissa. Siinä saa tehdä itselle tärkeitä puutöitä ja valmistaa ulkokäyttöön soveltuvaa frisbeekoria mieleisellä värityksellä ja kikkailla korin koon kanssa markkerikorista täysimittaiseen koriin.

Tätä on minun off season vai onko se off?


 

Kirjoittaja

Jyrki Tamminen

Team Natural Born Disc Golfer
Olen 39-vuotias kolmen lapsen isä Pieksämäeltä. Frisbeegolf ollut läsnä lapsuudesta lähtien setäni kautta, mutta aktiivisesti olen harrastanut lajia vuodesta 2013. Laji on lähellä sydäntäni niin pelaajana kuin seura-aktiivinakin. NBDG:n kautta olen saanut tutustua lajiin ja sen harrastajiin entistä paremmin :)