Uusia maksutapoja - Apple Pay, Google Pay sekä MobilePay
Frisbeegolfkeskustelu - uusi suomenkielinen interaktiivinen podcast frisbeegolfista

Frisbeegolfkeskustelu - uusi suomenkielinen interaktiivinen podcast frisbeegolfista

Frisbeegolfkeskustelu - uusi suomenkielinen interaktiivinen podcast frisbeegolfista

Frisbeegolfkeskustelu on suomenkielinen podcast/show frisbeegolfista. Podcastissa keskustellaan läpi erityisesti kuuntelijoiden esittämiä kysymyksiä sekä väittämiä, mutta myös juontajien esille tuomia lajin kuumia aiheita.

Frisbeegolfkeskustelu -podcast soveltuu jokaiselle joka on kokeillut frisbeegolfia, keskustelu pyritään pitämään pääsääntöisesti helposti ymmärrettävällä ja ns. satunnaisen harrastajan tasolla jolloin myös pyritään pahimmat slangisanat välttämään. Ja mikä parasta, mikäli et jotakin tiedä, voit kysyä ja se myös heti selvennetään.

Ohjelma tehdään live-lähetyksenä ja ladataan jälkikäteen kuunneltavaksi usealla eri alustalla. Ohjelman live-lähetystä voi seurata esimerkiksi liittymällä podcastin kaikille avoimeen Facebook-ryhmään:
https://www.facebook.com/groups/frisbeegolfkeskustelu/

Tutustu myös podcastin kotisivuihin tästä: https://frisbeegolfkeskustelu.fi josta löydät keinot kuinka lähettää oma kysymys tai aihe podcastiin käsiteltäväksi.

Ensimmäinen jakso on jo julkaistu, kuuntele mistä on kysymys:
Kotisivuilla: https://frisbeegolfkeskustelu.fi/frisbeegolfkeskustelu-jakso-1/
YouTubessa: https://www.youtube.com/watch?v=dPfV3-47qII

Jos kuulostaa yhtään kiinnostavalta, niin hyppää mukaan keskusteluun Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/frisbeegolfkeskustelu/
 


Podcastin juontaa

 


Juha Kytö

Tutustuin frisbeegolfiin vuonna 2012 ja hyvin pitkälti sen jälkeen ollut tekemisissä sen kanssa päivittäin. Aluksi vain pelaamalla, mutta hyvin pian ajauduin mukaan vapaaehtoistoimintaan seuroihin, perustin oman ja päädyin myös kansallisen lajiliiton hallitukseen. Yritystoimintaa harrastin lajin parissa vuodesta 2013 alkaen ja vuonna 2015 myös yritystoiminta muuttui harrastuksesta päätoimeksi.

Pelaajana olen matkustanut ympäri maailmaa sekä kilpailemassa erilaisissa ja kokoisissa frisbeegolfkilpailuissa kuten myös matkustanut järjestämässä eri tyyppisiä kilpailuja ja tapahtumia. SM -tasolla olen edustanut sekä Avoimessa että Amatööri -luokissa ja niiden lisäksi myös Sekapari- sekä Joukkue -formaateissa.

 • Euroopan suurimman frisbeegolftapahtuman (Tyyni) perustaja ja pääkoordinaattori
 • Järjestänyt kilpailuja ja tapahtumia ympäri maailmaa, Suomen lisäksi mm. USA, Espanja, Viro, Hollanti, Ruotsi sekä keväällä 2019 myös Italia.
 • Natural Born Disc Golfer brändin perustaja
 • Suomen frisbeegolfliiton hallituksen jäsen vuodesta 2014
 • Sipoon kunnanvaltuutettu vuodesta 2017
 • Disc Golf Vikings seuran perustajajäsen (2014) sekä puheenjohtaja 2014-2017
 • Henkilökohtaisena sponsorina Dynamic Discs

 

 
Tuomas Suominen

Aloitin frisbeegolfin vuonna 2014 jonka jälkeen laji on ollut elämässä mukana lähes päivittäin. Insinöörin ajatusmaailma sai minut paneutumaan erityisen tarkasti frisbeen fysiikkaan sekä yksityiskohtaiseen heittotekniikan analysointiin.

Olen opettanut ja kouluttanut sekä nuoria että aikuisia osana ammattiani koko aikuisikäni ajan, joten frisbeegolfin opettamisesta tuli sille luontainen jatkumo ja intohimo.

 • Useita heitto- ja tekniikkaklinikoita jo vuodesta 2015
 • Suomen frisbeegolfkouluttajien lisensoitu Ohjaaja 1- ja 2- tason kouluttaja.
 • Henkilökohtainen tekniikkavalmentaja
 • Henkilökohtaisena sponsorina Westside Discs