Uusia maksutapoja - Apple Pay, Google Pay sekä MobilePay
NBDG verkkokaupan ja kassajärjestelmän päivitys

NBDG verkkokaupan ja kassajärjestelmän päivitys

NBDG verkkokaupan ja kassajärjestelmän päivitys

Verkkokaupan ja myymälän kassajärjestelmät on päivitetty uusiin järjestelmiin. Päivityksen taustalla oli jatkuvat nopeusongelmat sekä GDPR -asetusten tuomat vaatimukset joihin vanha verkkokauppajärjestelmä ei vaivatta taipunut.

Uuden järjestelmän käännöstyöt ovat vielä kesken, joten älä ihmettele välillä finglishiä :)

Verkkokauppa

Vanhat asiakkaat sekä tilaustiedot on siirretty uuteen järjestelmään, mutta salasana täytyy nollata, sillä salasanatietoja ei voi eikä pidäkään voida siirtää. Jokaiselle asiakkaalle on lähetetty sähköpostiin tilin aktivointiin tarvittava linkki, jota kautta pääsee asettamaan itselle salasanan. 

Lahjakortit ja bonuspisteet on myös siirretty uuteen järjestelmään ja ovat käytössäsi normaalisti.

Kanta-asiakasjärjestelmä (bonuspisteet) samalla uusiutui hiukan. Pisteet eivät nyt vanhene lainkaan ja lisäksi loimme eri asiakkuuden tasoja. Mitä enemmän asioit NBDG kaupassa, sen enemmän tienaat bonuspisteitä jotka taas ovat puhtaasti rahanarvoinen etu. 

Myymälä

Kassajärjestelmä keskustelee nyt suoraan verkkokaupan kanssa tuotteiden osalta, eli jatkossa myymälässä asiointi on entistä vaivattomampaa ja nopeampaa. Tämän lisäksi myymäläostosten vähentämät tuotesaldot päivittyvät verkkokauppaan lähes reaaliaikaisesti.

Toistaiseksi myymälässä tehdyt ostokset eivät rekisteröidy asiakastilillle, mutta asia on selvityksen alla.