Uusia maksutapoja - Apple Pay, Google Pay sekä MobilePay
Koronatilanteen vaikutus tuleviin kilpailuihin?

Koronatilanteen vaikutus tuleviin kilpailuihin?

Koronatilanteen vaikutus tuleviin kilpailuihin?

Natural Born Disc Golferin tapahtumakalenterissa on paljon tulossa olevia kilpailuja ja vallitseva koronaviruksen aiheuttama poikkeustilanne aiheuttaa harmaita hiuksia meille järjestäjänä, mutta myös lukuisia kysymyksiä kilpailijoilta.

Kysymyksiä tulee lähes päivittäin. Kannattaako perua osallistuminen nyt? Järjestetäänkö kilpailu X? Miten saan maksun takaisin, jos kisa perutaan? Mitä käy Tyyni-tapahtumalle?

Tilanne on se, että emme tiedä milloin tilanne palaa normaaliksi, milloin kilpailuiden järjestäminen on mahdollista ja mitä kilpailuja joudutaan vielä perumaan. Toivomme tietysti, että tositoimiin päästään mahdollisimman, mutta luonnollisesti asetamme terveyden etusijalle sekä noudatamme annettuja suosituksia ja rajoituksia.

Kokosin tähän alle muutamia vastauksia yleisimpiin kysymyksiin ja samalla neuvoja tulevien kysymysten varalle. Alla olevat asiat koskevat yleisesti NBDG Eventsin tapahtumia. TYYNI-tapahtuman osalla suosittelen seuraamaan tapahtuman omaa tiedotusta, sillä sen suhteen saattaa olla eroavuuksia.


Jos olet ilmoittautunut tulevaan kilpailuun ja maksanut osallistumismaksun

Tässä vaiheessa sinun ei kannata tehdä mitään. Sinulla on vahvistettu paikka kilpailuun. Omatoimisesti osallistumista ei kannata tässä vaiheessa perua, sillä kieltojen ja rajoitusten poistuttua kaikki kilpailut tulevat olemaan todennäköisesti aivan täynnä. Mikäli kilpailu jouduttaisiin peruuttamaan vallitsevan tilanteen vuoksi, niin osallistumismaksun palautuksessa on aivan samat ehdot kuin kilpailijan omassa peruutuksessa eli osallistumismaksun saa kyllä takaisin, vaikka järjestäjä peruisi kilpailun.

Jos olet ilmoittautunut tulevaan kilpailuun, mutta et ole maksanut osallistumismaksua

Paikkaasi kilpailussa ei ole vahvistettu ennen kuin osallistuminen on maksettu. Mikäli haluat varmistaa paikkasi, niin hoida osallistumismaksu kuntoon. Emme tule tässä poistamaan maksamattomia kilpailuista, elleivät ne ole täynnä tai tulossa täyteen. Mikäli aiomme poistaa maksamattomia, niin laitamme Metrixin kautta viestiä maksamattomille ja he saavat muutaman päivän maksuaikaa ennen kuin alamme poistotoimiin. Kannattaa huomioida, että kieltojen poistuttua kaikki kilpailut tulevat kiinnostamaan huomattavasti normaalia enemmän.

Mikäli et ole vielä ilmoittautunut, mutta tuleva kilpailu kiinnostaa

Tässä vaiheessa kannattaa ilmoittautua, ennen sitä kieltojen poistumisen jälkeistä ruuhkaa. Mikäli haluat varmistaa paikkasi kilpailussa, maksa osallistumismaksu samalla. Mikäli haluat tarkkailla tilannetta, ei maksua ole välttämätöntä maksaa heti. Varaudu kuitenkin maksamaan se nopeasti, mikäli kilpailu alkaa täyttymään. Vain maksamalla voi varmistaa paikan kilpailussa.


Käytäntömme koskien kaikkia peruutustapauksia (sekä osallistujan että järjestäjän peruuttaessa) ja niihin liittyviä osallistumismaksun palautuksia:

  1. Ensisijaisesti tarjoamme osallistumismaksun palautuksen lahjakorttina, jolloin osallistumismaksu on helppo siirtää myöhemmin järjestettävään korvaavaan kilpailuun tai johonkin toiseen NBDG:n järjestämään kilpailuun. Lahjakorttina annettavat palautukset tulevat täysimääräisenä.

  2. Osallistumismaksu voidaan pyydettäessä ja tietyin ehdoin palauttaa myös rahana. Rahapalautuksissa noudatamme PDGA:n kilpailuopasta (kohta 1.03) ja sen myötä rahana palautettavista maksuista saatetaan pidättää käsittelykuluja. Mikäli olet maksanut osallistumismaksun virike-eduilla tai verkkokaupan kautta lahjakortilla, rahapalautus ei ole mahdollista.

  3. Virike-edulla maksettua osallistumismaksua ei voida palauttaa kilpailijan peruessa osallistumisensa itse. Mahdollisuuksien mukaan maksu voidaan siirtää toiseen kilpailuun.

  4. Palautusta ei ole pakko ottaa vastaan

Järjestäjän peruessa kilpailun järjestämisen, tiedotamme kaikkia ilmoittautuneita sähköpostilla Metrixin kautta sekä kilpailun Metrix-sivun uutisissa. Näissä tiedotteissa on myös ohjeet palautuksien osalla.


Mikäli tähän aiheeseen tai muuhun kilpailutoimintaamme liittyen herää kysymyksiä, niin voit ottaa yhteyttä sähköpostitse mike@nbdg.fi.

Pysykää terveinä!

 

Mikko Wikman
Natural Born Disc Golfer
Event Manager