Uusia maksutapoja - Apple Pay, Google Pay sekä MobilePay
Treeniä ja kilpailuita

Treeniä ja kilpailuita

Treeniä ja kilpailuita

Olivia Team NBDG:stä tässä terve!

Aattelin kirjoittaa teille mm. siitä miten oon treenannu ja miten kisoissa on onnistuttu! Aloittelen kertomalla mun treenaamisesta tänä kautena ja siitä mitä aion tehdä ns. off-seasonin aikana.

Eli tosiaan treenattua on tullut aika paljonkin koulun, töiden ja muiden menojen ohella. Talvella tuli käytyä radalla muutamia kertoja, mutta myös neljä kertaa kuukaudessa oli mahdollisuus treenata sisällä seurani ansiosta.

Kesällä viikot yleensä meni siinä, että arkipäivät olin töissä. Sitten vaan kateltiin miten aikaa on, ja mentiin fiiliksen pohjalta heittämään. Melkein joka päivä tuli kuitenkin jotain fribaan liittyvää tehtyä edes se 15 minuuttia.

Kollektiivisesti vielä koko vuodesta sen verran, että yhtäkään viikkoa ei kulunut ilman treeniä, ja sen tulos on tänä kautena onnekseni näkynyt! Treenata olisin voinut vielä monipuolisemmin, mutta tänä vuonna osaan korjata vanhat virheeni.

Muutamia kisoja on vielä tulossa, mutta seuraavan off-seasonin aikaiset treenit on jo omassa mielessä melkeinpä suunniteltu; salilla tullaan käymään useampaan otteeseen viikossa, tekniikkatreenejä tehdään sekä kentällä heitetään. Lenkeilläkin on lupauduttu käymään. Kunhan tästä pitäisi kiinni niin ensi vuonna yllätän kaikki!

Sitten ajattelin kertoa vähän mun kisoista! Tälleen ihan alkuun sen verran, että sitä on tultu kisailtua omasta mielestä aika iso määrä. Kisailin talvella, mutta vain muutamaan otteeseen, joten ei siitä muuta kuin että onneksi sen tein, jotta heitto pysyi ns. kauden alkua odotellessa kasassa. Keväästä eteenpäin onkin sitten ollut toinen juttu. Kisoissa on käyty niin paljon, että huhhuh. Voisin jopa uskaltaa sanoa, että kisakiessejä on kerääntynyt saman verran, ellei enemmän kuin harkkakiessejä.

Hienoja onnistumisia on kisoissakin tullut, mutta läheskään kaikkeen en ole tyytyväinen. Kuitenkin muutama ns. hyvä suorituskin on tultu tehtyä, joista kokosin tähän teille parhaat;

7.6. tuli kisattua Virvikissä aikamoisella onnistumisella, kun käteen jäi voitto, oma rataennätys sekä parhaiten reitattu kisakiessi.

5.-6.7. tuli kisailtua sekaparien SM-kisoissa voitokkaasti. Oman parin kanssa tasaisuuden turvin taidettiin loppupelissä viedä voitto.

1.-2.8. olin Ähtärissä junioreiden SM-kisoissa puolustamassa titteliä, ja senkin tein onnistuneesti. Siellä tuli pelattua suhteellisen tasaiset kolme kierrosta, joka riitti sitten voittoon asti.


Sitten pääsin jopa kokeilemaan oikeita SM-karkeloita 6.-9.8. Sibbessä. 20 pelaajaa omassa sarjassa mukana ja ratingien mukaan olisin ollut 15. Lopputulos oli kuitenkin jaettu 8. sija, johon ei kuitenkaan voi olla tyytyväinen, kun parempaan olisi pystynyt.

Kuten aikaisemmin jo taisinkin mainita, itsellä on vielä muutamia kisoja kahden kuukauden sisään, joihin on ilmoittauduttu. Peruskuntoa alan kuitenkin nostattamaan piakkoin, kun taas kisojen jälkeen alan hiomaan tekniikkaa timantiksi asti.

Tämmönen pieni tarinatuokio tähän väliin! Katellaan jossain vaiheessa jospa uusiksi tulisi kirjoitettua jotain, mutta siihen asti niin hyviä heittoja kaikille!